Gość Guest Napisano 18 Marca 2014 #132931 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Nick:Zboczony_Pedro ( Upalony_Head_Shot ) Wiek:23 Data rejestracji na forum:Rejestracja: 03 sty 2014 Czas spędzony na forum:Time Online2d 16h 14m 49s Doświadczenie w ocenianiu:Srednie Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:tak na SB od czerwonego ban na 24 h za wstawienie linka z YouTube Dlaczego Ty?: poniewaz Chce pomoc Grupie UBTeam i tez doksztalcic sie w rozpoznawaniu haxów kazdego rodzaju moc banowac ale i tez sciagac bany po rozpatrzeniu i obejrzeniu ss i dem. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:6h Coś od siebie:Upalony chce pomagac i to wiele poki czasu mam dosc to moge sie nadac na czestsze siedzenie na forum serwerownia jest calkiem dobra i ma duza ilosc graczy ale tez wieksza ilosc haxów wiec mam nadzieje ze przydam sie w oczyszczniu nieczystosci pozdrawiam Upalony licze na pozytywne rozpatrzenie mojego podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 18 Marca 2014 #132932 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head bez ostrzeżeń w dziale Admin [serwer]. sprawdź dział admin dd2+dm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 18 Marca 2014 #132933 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 16 Stycznia 2016 #383828 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "UnBan Team " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi