Gość Guest Napisano 18 Marca 2014 #132875 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Nick: piff.paff Wiek: 22 lata Doświadczenie (w byciu adminem): Jeżeli chodzi o doświadczenie, to mam go na tyle żeby przeczyścić serwer z gnoju / przed przerwą Administrator xxxxxxxxxxx Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9+ Staż w CS-sie: od 2004 roku, wiec bedzie 10 lat Steam ID : STEAM_0:0:17721129 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/piff.paff/80.72.40.110:27026/ okej, nie ma jeszcze 50 H, ale dobrze wiecie że zaraz je dogram - kwestia dwóch dni Dlaczego TY .!: To jest dobre pytanie, w sumie nie umiem na nie odpowiedzieć rozsądnie, ale bardzo dobrze dogaduje sie z pozostałymi Administratorami, a poza tym no kurczę, kto jak kto ale ja napewno zasieje porządek na tym serwerze, hehe Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4 h dziennie Kontakt: Only Steam albo PW na forum PEACE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezesik Napisano 18 Marca 2014 #132978 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 mimo ze troszke mu brakuje do wymaganych godz przegranych to jestem na tak. Czesto Gra na serwerze Zglasza cziterow na U@ jak i rowniez na Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Marca 2014 #133018 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 jestem tego samego zdania co prezesik koles kulturny czesto gra zglasza na u@ a takze na steam przyda sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 18 Marca 2014 #133020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Brakuje paru godzin do 50, ale jest często widywany na serwerze i zgłasza potencjalnych cziterów na U@ .. Ode mnie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 18 Marca 2014 #133032 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 jestem na Tak. Myślę że na próbę dać można, facet powinien ogarnać, Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Marca 2014 #133034 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria: - Wchodzenie raz dziennie na forum, - Posiadanie mikrofonu, - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, - Minimum 50h przegrane na serwerze, - Obowiązkowo aktywne konto steam, - Minimum 16 lat. - Minimum 24h spędzone na forum - Minimum 15 sensownych postów Jestem NEUTRAL: zaznaczyłem co mi nie pasuje z kryteriów, reszta jest w jak najlepszym porządku, dodatkowo: Jest sporo adminów, "Dlaczego TY" mnie nie przekonało zbytnio. Możecie zrzędzić, że forum to nie gra i nie jest tak ważne, ale to jest środek komunikacji z administracją Możecie negować moją opinie, trudno EDIT: W ostatnim czasie był doskonały przykład pewnego admina, który olewał forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Marca 2014 #133049 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Jestem na tak +Kiedy gram na serwerze on prawie zawsze jest - aktywny. Z taką aktywnością szybko dobije godziny +Kulturalny +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Marca 2014 #133066 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Na TAK godzinki dobije i myślę że na forum też poprawi aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Marca 2014 #133067 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi