Gość Guest Napisano 17 Marca 2014 #132791 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Wzór skargi: Data i godzina: od około 14 do 15:30 Nick admina/gracza, który zawinił: Morderca Dowody: dowody poniżej - w linku 3 demka Świadkowie: Było wielu graczy, demka potwierdzają Uzasadnienie: Patrz dół LINK DO DEMEK - http://www.speedyshare.com/8RJ6J/nazwa-1403171510-cs-assault-upc.zip http://www.speedyshare.com/cGsPs/nazwa-1403171450-de-eldorado.zip http://www.speedyshare.com/XbTtT/nazwa-1403171428-de-westwood-big.zip 1 demo - de_westwood_big niemal 3minuta - odpowiedź Mordercy "wez idz typie do piaskownicy takie pytania zadajesz" na pytanie "jak kogos wskrzesić" na prawde wzorowa praca admina. niemal 21 minuta - zamiast wykonywać cele mapy to biega za fragi a sam banuje innych za ich niewykonywanie. ("idz gdzies indzej np do piaskowcniy bo celi mapy to ty nie robisz" I WTEDY DOSTAŁEM BANA, ludzie mnie wyzywali a ja zostałem ukarany banem. Powód bana: "OPANUJ sie dzialasz mi na prawde na nerwy... placz + spam na u@.. nie ma konca" Jeszcze na serwerze do gracza przez mikro powiedział "Ogarnij się ku*** i nie blokuj, jeszcze raz i bana dostaniesz" ale na demku nie ma tego cs_assault_upc 2:20 - obraza mojej osoby od "płaczka" oczywiście admini Dzej,Shooter i Morderca nic nie robią gdy zgłaszałem 2:45 - kolejna obraza admini sobie grają. Pytałem się na u@ za co ban skoro mnie gracze obrażają to on jeszcze mi wyskakuje z ostrzeżeniem a z tamtymi cwaniaczkami nikt nic nie robił 5:50 - wyzwano mnie od "cioty" oczywiście nikt go nie zbanował choć zgłaszałem około 7:30 - po co wypisywanie takich głupot na sayu admina. PS podejmuje się angielskiego pisząc z błędem to już sobie wyobraża jak grzeszy ortografią w języku ojczystym 8:50 znów zgłaszam, że jestem obrażany ale co tam modrderca woli grać niż pilnowac porządku de_eldorado 10:25 - Shooter (admin) który puszcza Airstrike po ok. 3 sekundach na resp wroga - gdzie regulamin nam mówi, że zakaz do 7 sekund - oczywiście admini robią co im się podoba a opiekun ma to głęboko ale gdy to już zwykły gracz zrobi od razu bany lecą. 12:45 - "do piaskownicy idź, bo cs to gra dla 16+ a ty nie masz 9 lat" pochwal się ile Ty masz, multum błędów jakich nigdy nie widziałem, nie wiem jak zasłużyłeś na admina z tą kulturą, admin powinien być wzorem a nie robić co mu się podoba bo jest adminem 13:14 - wypowiedź gracza LoLo :"kurwa ogarnij cioto rakiety i wh" (PRZEPRASZAM ZA NIECENZURALNE SŁOWO ALE TAK JEST NA DEMKU) zwróciłem adminom uwagę o tym co napisał ale dalej nic adimni woleli grać niż adminować. Powinny zostać podjęte odpowiednie kroki i odebrać rangi na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 17 Marca 2014 #132808 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Zapraszam Shooter`a i Mordercę do lektury. Co do cb Morderca to już nie jest pierwsza skarga na cb. Wydaje mi się, że trochę nadużywasz władzy. To, że jesteś opiekunem nie oznacza, że wszystko ci wolno. Shooter, regulamin mówi jasno, że Airstrike`a można rzucać dopiero po upływie 7 sekund. W tym wypadku myślę, że ostrzeżenie dla admina w odpowiednim dziale się należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Marca 2014 #132813 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Nie wiem co jest nie hallo. Lecz demka mi nie działają ;/ nie wiem czemu. Co do tak zwanej lektury.. Ten gracz robi spam na u@ za który był upominany. lecz jak widać nic nie dało... Co do obrażania Ciebie.. Nikt Cie nie obrażał.. ja napisałem ze płaczesz bo co raz piszesz ze Cie zabiłem lub ktoś inny i od razu ta osoba trafia na U@. Do tego pisałem Ci abyś się ogarną i nie zadawał pytań bez sensu którymi też zawalałeś say + U@... Jak też pisanie wielokrotne ze mam czity.... do tego dochodzi to.. Admin sprawdza i banuję graczy jeśli im się to należy... Jeśli ktoś przeklnie w stronę Admina a jest to nowy gracz to się pisze na biało Kultura a nie od razu banuje... < Mam nadzieję ze komuś się uda otworzyć te demka i wyciągnąć prawdę. do tego Akapit 4 oskarżasz mnie że coś powiedziałem.. fajne jak byś jeszcze dodał ze byłeś w innej drużynie i to słyszałeś Człowieku na pudełku od cs jak i steam pisze 16+ i mikrofon to samo.. Twoje zachowanie na serwerze.. spam, i setki innych tak zwanych ,,płaczów" bo inaczej tego nie nazwę skończyło się tylko jednym banem i to na 5min. z tego ze rozumiem ze jesteś jeszcze młody i denerwuje Cie jak ktoś Cie bije.. Chce jak komuś się uda otworzyć te dema. aby zrobił ,ss" mi gdzie ktoś bezpośrednio Ciebie obraża.. Czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Marca 2014 #132820 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Nie pogrążaj się. Zgodzę się z Twoim ostatnim zdaniem, poznają prawdę "nikt mnie nie obrażał" na demku jest rozpisane, pokaż mi gdzie robiłem spam na u@. Nie widziałem, że jesteś adminem i napisałem 2 razy na u@ że czitujesz, kiedy mi napisano, że jesteś adminem odpuściłem. "ja napisałem ze płaczesz bo co raz piszesz ze Cie zabiłem lub ktoś inny i od razu ta osoba trafia na U@." zgłaszałem tych którzy mnie obrażali a było chyba 3,4 osoby. Nie pisałeś żebym się "ogarną" tylko od razu dałeś bana. Dlaczego nie napiszesz na temat nie wykonywania celów mapy lub łamania regulaminy przez shootera. PS. http://allegro.pl/slownik-ortograficzny-jezyka-polskiego-pwn-i4048458500.html POLECAM. Proszę niech tym zajmą się odpowiednie osoby bo widzę, że chłopak ładnie kłamie i z nim się nie dogadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Marca 2014 #132821 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 po 1 wykonywanie celów mapy.. czyli podkładanie paki.. mam to za zadanie poniżej 1 minuty.. a jak nie mam paki to jej szukam.. jeśli typ pilnuje paki no to aby ja zdobyć muszę go zabić.. logiczne.. nie ? co do shootera. nie widziałem aby puszczał aspirynkę na respa jak i nikt na u@ nic takiego nie pisał chyba ze padł czat adminowskiego.. Co do twojego ostatniego Akapitu pozostawię komuś wyżej ocenę tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Marca 2014 #132826 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Szukałeś paki. HAHAHA oglądałeś te materiały tak w ogóle ? Wskoczyłeś na dach zacząłeś bić ludzi i później biegałeś za typem a nie za paką. Nie widziałeś jak shooter puścił airstrike bo byłeś bardziej zajęty grą niż zgłoszeniem na u@, jeszcze piszesz, że nie było zgłoszeń, zejdź na ziemie człowieku, kogo ty chcesz oszukać przyznaj się bo błędów i skończ pajacować Przepraszam za spam ale takiego zachowanie na serwerze jest niedopuszczalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Marca 2014 #132837 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 cytuje "Człowieku na pudełku od cs jak i steam pisze 16+ i mikrofon to samo.. Twoje zachowanie na serwerze.. spam, i setki innych tak zwanych ,,płaczów" bo inaczej tego nie nazwę skończyło się tylko jednym banem i to na 5min. z tego ze rozumiem ze jesteś jeszcze młody i denerwuje Cie jak ktoś Cie bije.. Chce jak komuś się uda otworzyć te dema. aby zrobił ,ss" mi gdzie ktoś bezpośrednio Ciebie obraża.. Czekam" Zobacz na wiek dopiero się wymądrzaj Adminie. Zapomniałem edytować poprzedni post sory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 17 Marca 2014 #132846 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 z demka wynika ze zgłaszałeś dopiero w 8;38 ze ciebie obrażano... - mapa cs_assault_upc - nie widzę wcześniejszych zgłoszeń... po takim upływie czasu sam bym nie dawał bana... de_westwood_big - nie widziałem pytań jakie zadawałeś a ban poszedł za spam na u@ i wiem że to drażni jak ktoś spamuje ban na 5min to jest odpowiednia kara mogłeś trochę ochłonąć ?pytanie nie było skierowane do admina tylko do ogółu graczy... co do 21min to powiem tak może biegł podłożyć pake ale na BS'a wbiegł kolo więc go zabił dalej to jest CoD mod czyli o wiele szybciej biegasz co ułatwia szybsze dobiegniecie do bombsajdu a Ty nie słusznie oskarżasz na say'u w dodatku admina dalej takie rzeczy zgłasza się na u@ za to też banuje się.... co do 3ciego demka powiem tak 10:25 admin dostaje ostrzeżenie za łamanie regulaminu 12:45 - rozmawiałem z nim na ten temat jeszcze jedno takie jego zachowanie i dostaje też ostrzeżenie ale i Ty ogarnij się bo piszesz wiele zbędnych rzeczy na say'u które nie są śmieszne a za które możesz mieć bana i pamiętaj że cziterów zgłasza się na u@ (jak coś mogę wytłumaczyć na TS'ie (TeamSpeak3) i tu nie chodzi też o spamowanie na u@... 13:14 to że nie zbanowali to nie znaczy że nie widzieli, nie obraził gracza tylko jednego z adminów i to oni podjęli taką decyzje że upomną pierw go pisząc "a ty słowa.." i pamiętaj to że padasz nie znaczy że jest cziterem tylko Ty możesz być słaby:) tu są gracze z wieloletnim stażem i znają te mapy na pamięć wiedzą gdzie skanować gdzie szukać itp... co do odbierania rang są tu inne osoby w tym celu wyznaczone ale my także dajemy szanse adminom nawrócenia się tak jak admin daje graczom co miało miejsce w 13;14min na eldorado... więc zbędne są komentarze tego typu... dodałem pkt ostrzeżeń dla admina Shooter Jeżeli ktoś z wyżej postawionych będzie chciał to skomentować to otworzy temat - na tą chwile: //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379738 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi