Gość Guest Napisano 17 Marca 2014 #132691 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Nick: Mega_Small Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): dosc spore Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 3lata Steam / NonSteam: steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/Mega_Small/80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!: Ogranelem sie juz,bardzo zalezy mi na tej posadzie .Widze ze czesciej wchodza na server chamy wyzywajacy adminow i reszte graczow.Chcial bym takze pomoc dla naszych adminow dopilnowac porzadku, Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Kontakt: staem.skype.gg.mam tez ts al jakos nie wchodze prosze o szczer komentarze w moim podaniu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Marca 2014 #132726 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 No ja jestem na tak Wymagania spełnia , czesto na serwie gra i wydaje się być ogarniętym TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 17 Marca 2014 #132756 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Jestem na TAK. Nie mam do Ciebie zastrzeżeń. Jesteś miły, ogarnięty, kulturalny i co ważne aktywny na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Marca 2014 #132769 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 http://multi-head.pl/topic/22798-ss-pls/#entry131726 wiem ze to ty jestes bo w jakims temacie psiales ze gales pod tym nickiem (jakbym sie postaral to bym ten temat znalazl) z kolesiem ktory jechal na wh niechcialbym wspolpracowac jestem nA NIENEIENIENIENEIENEINEIE mnie to nie obchodzi ze grasz czysto grałeś na wh + na skrypcie na no recoil wiec zdania nie zmieniam _/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Marca 2014 #132771 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 blody mozesz traz zobaczyc moje ssy na Mega_Small sa czyste pisalem w podaniu ze sie wzielem w garsc i sie ogarnelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Marca 2014 #132775 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Podanie napisane na odwal, do tego od ostatniego podania nie minęło 14 dni . W przyszłości nie było za kolorowo, ale widać, że tamta sytuacja jak na razie dała Ci sporo do myślenia. Jednak na tą chwilę nie przekonałeś mnie do tego stopnia abym był na tak . Dobra aktywność na serverze, ale to nie wszystko. Na nie. Nie skomentuję twojej wypowiedzi . " weszłem" :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Marca 2014 #132776 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 blody mozesz traz zobaczyc moje ssy na Mega_Small sa czyste pisalem w podaniu ze sie wzielem w garsc i sie ogarnelem jak dostalem te recoli to weszlem na serva i dostalem odrazu to musial byc jakis bug ale ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 17 Marca 2014 #132836 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 przegrane troche ponad 30 h . Minimum zrobione , Daj sie poznac . neutral . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 17 Marca 2014 #132807 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Znam Cię za czasów mojej gry na Cod, widziałem Cię bardzo często . Wymagania spełniasz tak więc jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 18 Marca 2014 #132971 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Nie potrafisz się dobrze wysłowić. Jestem na NIE, podanie napisane na "odwal". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Marca 2014 #132986 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Jestem na nie. Na serwerze może siedzisz ale podanie napisane tak jak to ujął Relop na "odwal". Osobiście nic do Ciebie nie mam ale wejdz czasami na ts i daj się poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Marca 2014 #132998 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 O co wam chodzi z moim podaniem,ja napisalem szczeze,piszecie ze mnie nie znacie jestem tu juz dlugo tylko ze zmienialem nicki ,ale jesli tak piszecie to bde wchodzic na ts i sie lepiej poznamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Marca 2014 #133004 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Ja jestem na tak wymagania spelnia,poradzi sobie,mozna go wziasc na staz,Mysle ze podanie jest OK ni wim o co wam chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Marca 2014 #133038 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Chcial bym aby moje podanie zostalo odrzucone nie mam treraz czasu,mam kare na kompa chodzi o moja nauke i o to jak olewalem treningi i wyszlo z tego straszne zamieszanie bede napewno wchodzic na cod mod codzienie ale tak po 1h. Bylo milo z wami grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 18 Marca 2014 #133071 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi