Gość Guest Napisano 17 Marca 2014 #132475 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Witam chciałbym zgłosić skargę na admina z serwera DD2+DM , podałbym nick ale niestety nie ma u was takiej opcji przez kogo zostałem zbanowany, a o to wycinek z konsoli. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'zmien nick' [AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:29339585' [AMXBans] Twoje IP: '89.72.40.81' [AMXBans] ====================================== Dostałem bana za nick : Szybki Dobijacz Bejbe :** <33 Powiedzcie mi gdzie tu jest podszywka pod kogoś nick lub coś obraźliwego. Proszę o ukaranie admina, który mnie zbanował bez podstawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Marca 2014 #132478 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Szybki Kating Bejbe :** <33 - Szybki Dobijacz Bejbe :** <33 Prosiłem zmień nick, nie zrobiłeś tego, więc dostałeś bana. Szybki Kating poprosił mnie o interwencje, bo przeszkadzał mu twój nick. Proste? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Marca 2014 #132482 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Czyli jak mi będzie przeszkadzał kogoś nick tez mogę napisać i dostanie bana jak nie zmieni? Gdzie w regulaminie jest coś takiego, że można dać za to bana? Nick jest inny nie taki sam. To tak samo jak ze znakiem towarowym. Będę grał z takim nickiem, bo nie naruszam regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 17 Marca 2014 #132483 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Kwestia wyjaśniona, zmień nick i problem z głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 17 Marca 2014 #132484 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi