Guest Guest Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Witam chciałbym zgłosić skargę na admina z serwera DD2+DM , podałbym nick ale niestety nie ma u was takiej opcji przez kogo zostałem zbanowany, a o to wycinek z konsoli. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'zmien nick' [AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:29339585' [AMXBans] Twoje IP: '89.72.40.81' [AMXBans] ====================================== Dostałem bana za nick : Szybki Dobijacz Bejbe :** <33 Powiedzcie mi gdzie tu jest podszywka pod kogoś nick lub coś obraźliwego. Proszę o ukaranie admina, który mnie zbanował bez podstawnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Szybki Kating Bejbe :** <33 - Szybki Dobijacz Bejbe :** <33 Prosiłem zmień nick, nie zrobiłeś tego, więc dostałeś bana. Szybki Kating poprosił mnie o interwencje, bo przeszkadzał mu twój nick. Proste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Czyli jak mi będzie przeszkadzał kogoś nick tez mogę napisać i dostanie bana jak nie zmieni? Gdzie w regulaminie jest coś takiego, że można dać za to bana? Nick jest inny nie taki sam. To tak samo jak ze znakiem towarowym. Będę grał z takim nickiem, bo nie naruszam regulaminu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chudy Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Kwestia wyjaśniona, zmień nick i problem z głowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chudy Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...