Skocz do zawarto艣ci

[PRZYJ臉TY]Powr贸t :)?

Go艣膰

Rekomendowane odpowiedzi

Go艣膰 Guest

Imi臋:Lidia

Kontakt [steam/Gadu-Gadu]:Steam / andrekuzwa

Sta偶 na forum:Jestem tu od Marca 2013 roku ;dd

Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji:By艂am juz redaktork膮.

Twoje osi膮gni臋cia na forum聽Multi-Head.pl:Admin Jb, Redaktor

Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 8/9 :)

Ilo艣膰 wolnego czasu, na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej:1/2 godziny tyle chyba wystarczy :D

List motywacyjny:Cze艣膰, z tej strony Lidka. Bardzo lubi臋 robi膰 wywiady. Ten wywiad jest kr贸tki, poniewa偶 Chomik, nie chcia艂 si臋 rozpisa膰. No c贸偶. Tyle ode mnie :D

Przyk艂adowy wywiad[najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie]:

Ja - Pomara艅czowy

Chomik - Niebieski

Cze艣膰, z tej strony Lidka i chcia艂abym przeprowadzi膰 z tob膮 skromny wywiad, masz chwilk臋 czasu?

Hej, pewnie.

Dobrze, a wi臋c, przedstaw si臋, powiedz ile masz lat i gdzie mieszkasz.

Nazywam si臋 Bartek, rocznikowo lat mam 17, mieszkam w Rzeszowie.

Dobrze Bartku, opowiesz nam co艣 o Rzeszowie? Co warto tam zwiedzi膰?

Podziemia Rzeszowskie oraz rynek. Rzesz贸w jest dziwnym miastem, jest u nas tak zwana "wielka cip*" "Most gejowski" dziwne rzeczy ale 艣mieszne.

O to ciekawe, haha. A zw艂aszcza "Most gejowski". Dobrze przejdzmy mo偶e teraz do twojego dzieci艅stwa. W艂a艣ciwie to mo偶e opowiesz nam co艣 o dzieci艅stwie twoim?

Na moje dzieci艅stwo nie mog臋 narzeka膰, by艂em raczej ruchliwym ch艂opakiem, wychodzi艂em rano na podw贸rko a wraca艂em wieczorem, i tak to jako艣 min臋艂o.

No, no. A, je艣li mog臋 zapyta膰 to masz drug膮 po艂贸wk臋?

Niestety nie. Jako艣 nie mog臋 znale藕膰 tej jedynej.

Oj膰, przykro. Napewno znajdziesz. 呕ycz臋 Ci powodzenia! Nie zanudzaj膮c, masz jakie艣 hobby?

Pewnie, moim hobby jest sport, a dok艂adniej mieszane sztuki walki.

O, masz jakie艣 sukcesy w walce? Czy tak poprostu walczysz sobie?

Nie, chc臋 si臋 dobrze przygotowa膰 i za rok, mo偶e dwa pojecha膰 na jak膮艣 wi臋ksz膮 gal臋 w Polsce.

O to 偶ycz臋 samych sukces贸w. Kim chcia艂aby艣 zosta膰 w przysz艂o艣ci?

Trenerem MMA, lecz jest to ma艂o mo偶liwe. Og贸艂nie chcia艂bym i艣膰 w 艣lady mojego taty.

Je艣li uwierzysz, to by膰 mo偶e si臋 to spe艂ni. Powodzenia! A teraz, co lubisz robi膰 w wolnym czasie?

W wolnym czasie lubi臋 chodzi膰 na si艂ownie/trening, spotyka膰 si臋 z przyjaci贸艂mi oraz gra膰 na komputerze.

Ha! 呕adna nowo艣膰, granie na komputerze! Nie no ja te偶 lubi臋 czasem pokara膰 bot贸w na dd2, to chyba jak ka偶dy, hehe. ^^ Masz mo偶e rodze艅stwo?

Mam, starsz膮 siostr臋.

Opowiesz co艣 o niej?

Kocha gra膰 w siatk贸wk臋, pomocna, oraz robi bardzo dobre obiadki :D

Mam nadzieje, 偶e zaprosisz mnie na "dobry" obiadek. :D A jak ma na imi臋? Ile ma lat? Mo偶na wiedzie膰?

Gabriela, ma lat 22.

Po tym co napisa艂e艣 u g贸ry, to chyba cud mie膰 tak膮 kochan膮 siostre?

Fakt ,z tym si臋 zgodz臋. Owszem czasem si臋 z ni膮 k艂贸c臋, ale po paru minutach nam przychodzi.

Hehe, to dobrze. Teraz mo偶e przejdzmy do Cs'a. Od kiedy zacz膮艂e艣 gra膰 w Cs'a?

Moja pierwsza przygoda z cs'em, by艂a jak mia艂em oko艂o 8/9 lat. Mia艂em p贸藕niej przerw臋 z 4/5 lat.聽P贸藕niej wr贸ci艂em bodaj偶e, w pa藕dzierniku ubieg艂ego roku i tak ju偶 sobie pykam do dnia dzisiejszego.

Wow, m艂odziutki. Jeju przerwe mia艂e艣 4/5 lat? A ja jedynie miesi膮c, hahaha. Jak to si臋 sta艂o, 偶e jeste艣 na Multi-Head.pl, a nie na innej sieci?

Kiedy pobra艂em pierwszego lepszego cs'a to w zak艂adce ulubionych by艂 w艂a艣nie serwer Jail-Break, i tak zacz膮艂em gra膰, p贸藕niej za艂o偶y艂em konto na forum, i tak ju偶 pozosta艂em na sieci MH.

O, to 艣wietnie. Troszk臋 g艂upie pytanie, masz swojego ulubie艅ca na Multi-Head.pl?

Nie mam ulubionej osoby z MH, wszystkich lubi臋 tak samo, tylko niekt贸rych mniej.

A, no dobrze. Wymie艅 trzy najlepsze bronie w Cs'ie.

M4, usp oraz famas

Trzy ulubione mapki w Cs'ie.

DD2, inferno i nuke.

Wolisz bardziej mixy, czy tylko, o tak pogra膰 sobie w Cs'a?

W Counter Strike 1.6 czasem lubi臋 pogra膰 mixy, ale bardziej posiedzie膰 na JB.

Dobrze, to chyba tyle pyta艅. Na koniec kogo chcia艂by艣 pozdrowi膰?

Chcia艂bym, pozdrowi膰 wszystkich graczy Multi-Head.pl. ;)

O, czyli mnie te偶, haha. Bardzo dzi臋kuje Ci za wywiad. Pozdrawiam, cze艣膰.

Pozdrawiam, hej.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰 Guest

Wywiad 艂ady. wida膰 ze si臋 postara艂a艣. My艣l臋 ze szans臋 na pr贸b臋 mo偶na Ci da膰.. Trzeba nowe talenty 艂owi膰 :) powodzenia

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Zmie艅 to kolorki, bo oczojebne.

Wiek si臋 nie liczy.

Ma艂e tak

+Dobra aktywno艣膰 na forun

+/-Wywiad ujdzie w t艂oku.

-Oczojebne kolorki

Odno艣nik do komentarza

Nie wiem mo偶e to tylko ja zauwa偶y艂em, ale w paru pytaniach powtarza艂a艣 si臋 np "Dobrze przejdmy teraz do twojego dzieci艅stwa. W艂a艣ciwie opowiedz nam co艣 o dzieci艅stwie twoim" co wed艂ug mnie pogarsza艂o jako艣膰 wywiadu. Do tego "Twoj" "Twoim" pisze si臋 zwykle z du偶ej litery. Neutral.

Odno艣nik do komentarza

Przyda艂y by si臋 d艂u偶sze i konkretne pytania jak i odpowiedzi oraz na przysz艂o艣膰 nie pisze si臋 "Nazywam si臋 Bartek" bo Bartek to raczej nie Twoje nazwisko, "Na imi臋 mam Bartek". Mo偶e z czasem Twoje wywiady poprawi艂y by si臋 na lepsze. Masz moje tak.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Ponownie jak najbardziej tak ;]. Powody opisa艂em wcze艣niej wi臋c nie chce mi si臋 si臋ga膰 po nie zn贸w.聽

@Edit聽

Ekhem Ekhem. Cytuje "Poprosz臋 jeszcze o wypowiedzi u偶ytkownik贸w na temat tego podania."聽

Czy ja nie jestem zwyk艂ym u偶ytkownikiem ? No bo nie wiem , mo偶e ju偶 H@ dosta艂em co ? vEq. Prosz臋 ci臋 nie poni偶aj si臋 dawaj nawet pkt ale jestem u偶ytkownikiem i mam prawo do potwierdzenia swojej poprzedniej wypowiedzi. Pozdrawiam.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...