Go艣膰 Guest Napisano 16 Marca 2014 #132362 Udost臋pnij Napisano 16 Marca 2014 Imi臋:Lidia Wiek:14,5 Kontakt [steam/Gadu-Gadu]:Steam / andrekuzwa Sta偶 na forum:Jestem tu od Marca 2013 roku ;dd Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji:By艂am juz redaktork膮. Twoje osi膮gni臋cia na forum聽Multi-Head.pl:Admin Jb, Redaktor Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 8/9 Ilo艣膰 wolnego czasu, na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej:1/2 godziny tyle chyba wystarczy List motywacyjny:Cze艣膰, z tej strony Lidka. Bardzo lubi臋 robi膰 wywiady. Ten wywiad jest kr贸tki, poniewa偶 Chomik, nie chcia艂 si臋 rozpisa膰. No c贸偶. Tyle ode mnie Przyk艂adowy wywiad[najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie]: 聽 聽 聽 Ja - Pomara艅czowy 聽 Chomik - Niebieski 聽 聽 聽 Cze艣膰, z tej strony Lidka i chcia艂abym przeprowadzi膰 z tob膮 skromny wywiad, masz chwilk臋 czasu? 聽 聽 聽 聽 Hej, pewnie. 聽 聽 Dobrze, a wi臋c, przedstaw si臋, powiedz ile masz lat i gdzie mieszkasz. 聽 聽 Nazywam si臋 Bartek, rocznikowo lat mam 17, mieszkam w Rzeszowie. 聽 聽 Dobrze Bartku, opowiesz nam co艣 o Rzeszowie? Co warto tam zwiedzi膰? 聽 聽 Podziemia Rzeszowskie oraz rynek. Rzesz贸w jest dziwnym miastem, jest u nas tak zwana "wielka cip*" "Most gejowski" dziwne rzeczy ale 艣mieszne. 聽 聽 O to ciekawe, haha. A zw艂aszcza "Most gejowski". Dobrze przejdzmy mo偶e teraz do twojego dzieci艅stwa. W艂a艣ciwie to mo偶e opowiesz nam co艣 o dzieci艅stwie twoim? 聽 聽 Na moje dzieci艅stwo nie mog臋 narzeka膰, by艂em raczej ruchliwym ch艂opakiem, wychodzi艂em rano na podw贸rko a wraca艂em wieczorem, i tak to jako艣 min臋艂o. 聽 聽 No, no. A, je艣li mog臋 zapyta膰 to masz drug膮 po艂贸wk臋? 聽 聽 Niestety nie. Jako艣 nie mog臋 znale藕膰 tej jedynej. 聽 聽 Oj膰, przykro. Napewno znajdziesz. 呕ycz臋 Ci powodzenia! Nie zanudzaj膮c, masz jakie艣 hobby? 聽 聽 Pewnie, moim hobby jest sport, a dok艂adniej mieszane sztuki walki. 聽 聽 O, masz jakie艣 sukcesy w walce? Czy tak poprostu walczysz sobie? 聽 聽 Nie, chc臋 si臋 dobrze przygotowa膰 i za rok, mo偶e dwa pojecha膰 na jak膮艣 wi臋ksz膮 gal臋 w Polsce. 聽 聽 O to 偶ycz臋 samych sukces贸w. Kim chcia艂aby艣 zosta膰 w przysz艂o艣ci? 聽 聽 Trenerem MMA, lecz jest to ma艂o mo偶liwe. Og贸艂nie chcia艂bym i艣膰 w 艣lady mojego taty. 聽 聽 Je艣li uwierzysz, to by膰 mo偶e si臋 to spe艂ni. Powodzenia! A teraz, co lubisz robi膰 w wolnym czasie? 聽 聽 W wolnym czasie lubi臋 chodzi膰 na si艂ownie/trening, spotyka膰 si臋 z przyjaci贸艂mi oraz gra膰 na komputerze. 聽 聽 Ha! 呕adna nowo艣膰, granie na komputerze! Nie no ja te偶 lubi臋 czasem pokara膰 bot贸w na dd2, to chyba jak ka偶dy, hehe. ^^ Masz mo偶e rodze艅stwo? 聽 聽 Mam, starsz膮 siostr臋. 聽 聽 Opowiesz co艣 o niej? 聽 聽 Kocha gra膰 w siatk贸wk臋, pomocna, oraz robi bardzo dobre obiadki 聽 聽 Mam nadzieje, 偶e zaprosisz mnie na "dobry" obiadek. A jak ma na imi臋? Ile ma lat? Mo偶na wiedzie膰? 聽 聽 Gabriela, ma lat 22. 聽 聽 Po tym co napisa艂e艣 u g贸ry, to chyba cud mie膰 tak膮 kochan膮 siostre? 聽 聽 Fakt ,z tym si臋 zgodz臋. Owszem czasem si臋 z ni膮 k艂贸c臋, ale po paru minutach nam przychodzi. 聽 聽 Hehe, to dobrze. Teraz mo偶e przejdzmy do Cs'a. Od kiedy zacz膮艂e艣 gra膰 w Cs'a? 聽 聽 Moja pierwsza przygoda z cs'em, by艂a jak mia艂em oko艂o 8/9 lat. Mia艂em p贸藕niej przerw臋 z 4/5 lat.聽P贸藕niej wr贸ci艂em bodaj偶e, w pa藕dzierniku ubieg艂ego roku i tak ju偶 sobie pykam do dnia dzisiejszego. 聽 Wow, m艂odziutki. Jeju przerwe mia艂e艣 4/5 lat? A ja jedynie miesi膮c, hahaha. Jak to si臋 sta艂o, 偶e jeste艣 na Multi-Head.pl, a nie na innej sieci? 聽 聽 Kiedy pobra艂em pierwszego lepszego cs'a to w zak艂adce ulubionych by艂 w艂a艣nie serwer Jail-Break, i tak zacz膮艂em gra膰, p贸藕niej za艂o偶y艂em konto na forum, i tak ju偶 pozosta艂em na sieci MH. 聽 聽 O, to 艣wietnie. Troszk臋 g艂upie pytanie, masz swojego ulubie艅ca na Multi-Head.pl? 聽 聽 Nie mam ulubionej osoby z MH, wszystkich lubi臋 tak samo, tylko niekt贸rych mniej. 聽 聽 A, no dobrze. Wymie艅 trzy najlepsze bronie w Cs'ie. 聽 聽 M4, usp oraz famas 聽 聽 Trzy ulubione mapki w Cs'ie. 聽 聽 DD2, inferno i nuke. 聽 聽 Wolisz bardziej mixy, czy tylko, o tak pogra膰 sobie w Cs'a? 聽 聽 W Counter Strike 1.6 czasem lubi臋 pogra膰 mixy, ale bardziej posiedzie膰 na JB. 聽 聽 Dobrze, to chyba tyle pyta艅. Na koniec kogo chcia艂by艣 pozdrowi膰? 聽 聽 Chcia艂bym, pozdrowi膰 wszystkich graczy Multi-Head.pl. 聽 聽 O, czyli mnie te偶, haha. Bardzo dzi臋kuje Ci za wywiad. Pozdrawiam, cze艣膰. 聽 聽 Pozdrawiam, hej. 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 16 Marca 2014 #132364 Udost臋pnij Napisano 16 Marca 2014 Jestem na tak. Wywiad 艂adny i przejrzysty. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 16 Marca 2014 #132368 Udost臋pnij Napisano 16 Marca 2014 Wywiad 艂ady. wida膰 ze si臋 postara艂a艣. My艣l臋 ze szans臋 na pr贸b臋 mo偶na Ci da膰.. Trzeba nowe talenty 艂owi膰 powodzenia 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 16 Marca 2014 #132370 Udost臋pnij Napisano 16 Marca 2014 Zmie艅 to kolorki, bo oczojebne. 聽 Wiek si臋 nie liczy. 聽 Ma艂e tak 聽 +Dobra aktywno艣膰 na forun 聽 +/-Wywiad ujdzie w t艂oku. 聽 -Oczojebne kolorki Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 16 Marca 2014 #132371 Udost臋pnij Napisano 16 Marca 2014 Ja r贸wnie偶 da艂bym szans臋. Pytania dobre tylko odpowiedzi troch臋 s艂abe, ale my艣l臋, 偶e nada si臋 na to stanowisko. 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 16 Marca 2014 #132372 Udost臋pnij Napisano 16 Marca 2014 Fajny wywiad, mo偶na si臋 z tego troch臋 dowiedzie膰 i zarazem jest on kr贸tki. TAK. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Marca 2014 #132377 Udost臋pnij Napisano 16 Marca 2014 Nie wiem mo偶e to tylko ja zauwa偶y艂em, ale w paru pytaniach powtarza艂a艣 si臋 np "Dobrze przejdmy teraz do twojego dzieci艅stwa. W艂a艣ciwie opowiedz nam co艣 o dzieci艅stwie twoim" co wed艂ug mnie pogarsza艂o jako艣膰 wywiadu. Do tego "Twoj" "Twoim" pisze si臋 zwykle z du偶ej litery. Neutral. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 16 Marca 2014 #132378 Udost臋pnij Napisano 16 Marca 2014 Jestem neutral z przewag膮 na TAK. Wiele b艂臋d贸w m.in. "oto - razem, a nie osobno" 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 16 Marca 2014 #132381 Udost臋pnij Napisano 16 Marca 2014 Mnie nie przekona艂o, jako艣 tak sie to dziwnie czyta. Nie jak wywaid tylko rozmow臋 na gg. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽bydlak Napisano 16 Marca 2014 #132387 Udost臋pnij Napisano 16 Marca 2014 Wywiad nie z tych lepszych ale wida膰 ze si臋 stara艂a艣 聽 Da艂bym Ci szans臋 na okres pr贸bny 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 16 Marca 2014 #132388 Udost臋pnij Napisano 16 Marca 2014 Wywiad 艂adny, dobrze wykonany ale popieram w pewnym stopniu old `a. Jak rozmowa 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 16 Marca 2014 #132400 Udost臋pnij Napisano 16 Marca 2014 Wywiadad przeprowadzony w sposob zwyklego dialogu , fajnie .聽 聽 Ja jestem na tak . Mimo ze Dosia jest mloda , przydadza sie takie osoby 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 17 Marca 2014 #132445 Udost臋pnij Napisano 17 Marca 2014 Wywiad bardzo 艂adny mog臋 da膰 szans臋 jestem na Tak 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 17 Marca 2014 #132456 Udost臋pnij Napisano 17 Marca 2014 @FAAAJNY 聽 jak mo偶na da膰 - za kolory ;x? 聽 聽 聽 Jestem na tak, lecz znalaz艂em par臋 b艂ed贸w ortograficznych i interpunkcyjnych. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 17 Marca 2014 #132457 Udost臋pnij Napisano 17 Marca 2014 Jestem za, wywiad fajny, przejrzysty i jest chomik Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 17 Marca 2014 #132464 Udost臋pnij Napisano 17 Marca 2014 R贸wnie偶 jestem na tak, wywiad 艂adny,kr贸tki i mo偶na si臋 z niego sporo dowiedzie膰. 聽 Powodzenia. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 17 Marca 2014 #125118 Udost臋pnij Napisano 17 Marca 2014 Tw贸j wywiad jest bardzo fajny. My艣l臋, 偶e mo偶na da膰 Ci szans臋. Jestem na TAK. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 17 Marca 2014 #130309 Udost臋pnij Napisano 17 Marca 2014 Przyda艂y by si臋 d艂u偶sze i konkretne pytania jak i odpowiedzi oraz na przysz艂o艣膰 nie pisze si臋 "Nazywam si臋 Bartek" bo Bartek to raczej nie Twoje nazwisko, "Na imi臋 mam Bartek". Mo偶e z czasem Twoje wywiady poprawi艂y by si臋 na lepsze. Masz moje tak. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 17 Marca 2014 #132524 Udost臋pnij Napisano 17 Marca 2014 Jestem jak najbardziej za TAK !!! 聽 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 17 Marca 2014 #132529 Udost臋pnij Napisano 17 Marca 2014 Jestem na tak. Wywiadzik 艂adnie napisany. Ortografia w porz膮dku. My艣l臋 偶e podo艂asz 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 17 Marca 2014 #132547 Udost臋pnij Napisano 17 Marca 2014 Za . Wywiad bardzo fajny , przejrzysty , mi艂o si臋 czyta 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 17 Marca 2014 #132637 Udost臋pnij Napisano 17 Marca 2014 Jestem na tak. Wywiad 艂adny. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 17 Marca 2014 #132649 Udost臋pnij Napisano 17 Marca 2014 Ja jestem za daniem szansy, wywiad ca艂kiem 艂adny, lecz jest kilka b艂臋d贸w, ale og贸lnie jest dobrze , na tak 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 23 Marca 2014 #134914 Udost臋pnij Napisano 23 Marca 2014 Otwieram podanie. Poprosz臋 jeszcze o wypowiedzi u偶ytkownik贸w na temat tego podania. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 23 Marca 2014 #134918 Udost臋pnij Napisano 23 Marca 2014 Ponownie jak najbardziej tak ;]. Powody opisa艂em wcze艣niej wi臋c nie chce mi si臋 si臋ga膰 po nie zn贸w.聽 聽 聽 聽 @Edit聽 聽 聽 聽 Ekhem Ekhem. Cytuje "Poprosz臋 jeszcze o wypowiedzi u偶ytkownik贸w na temat tego podania."聽 聽 Czy ja nie jestem zwyk艂ym u偶ytkownikiem ? No bo nie wiem , mo偶e ju偶 H@ dosta艂em co ? vEq. Prosz臋 ci臋 nie poni偶aj si臋 dawaj nawet pkt ale jestem u偶ytkownikiem i mam prawo do potwierdzenia swojej poprzedniej wypowiedzi. Pozdrawiam. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi