Gość Guest Napisano 15 Marca 2014 #131865 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Twój nick podczas gry:up Godzina, data zdarzenia:teraz Mapa:dd2 STEAM_ID / IP:89.76.27.113 Uzasadnienie:nie mam nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 15 Marca 2014 #131870 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Proszę Admina o dostarczenie dowodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Marca 2014 #131871 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Proszę o to demko http://speedy.sh/2UwPY/2k.dem Nawet nie rozpisuje bo ewidentnie czit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Marca 2014 #131876 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Czas twojego " skill'a " nadszedł ^^ nie pisze z dużej litery gdyż jesteś zwykłym haxem i tyle :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Marca 2014 #131877 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Rozbawiliście mnie aż do łez , nagraliście 2 rundy w których zupełnie nic nie ma , 1 runda słychać typa jak biega w dolnym już dużo wcześniej dlatego też skanowałem trupa ... a , że go było słychac to sie wychyliłem i jest ? 2 . Tu już kompletna poezja , sprawdzam wszystkie miejsca po kolei chyba wiadomo , że jak sprawdzam to gdzieś się trafią ? Podsumowując : nagraliście 2 rundowe demo i macie mokro w gaciach jak by było na nich nie wiadomo co ... i najważniejsze pyt. Co wy macie za słuchawki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Marca 2014 #131878 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Niestety demo jest tak krótkie, gdyż zdążyłeś uciec wiedząc co cię czeka :] Gdybyś był czysty to nie uciekałbyś podczas gry widząc, że 2 adminów jest na SPECT ^^ I dlaczego podajesz IP zamiast SID? skoro grasz na steam ? ... edit: // Nie rób kina Grasz na steam dostajesz BAN i ciężko ci dać we wzorze swój sid? Proszę cię nie obrażaj mnie i administracji ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Marca 2014 #131881 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Nie uciekłem tylko rozłączyło mi neta, wszedłem po 5 sekundach spowrotem , podałem ip , bo wystarczy wpisac ip w google i je mam , a po sid musze wchodzic na serwer ... Już nie bądz taki dociekliwy. edit: Nie chce się wdawać w zbędne dyskusje bo rozmowa z Tobą do niczego nie prowadzi , nawet Twoje zachowanie na to wskazuje , ale odpowiem - Czym Cie niby uraziłem ? Tym , że podałem swoje IP ? A czy we wzorze jest napisane prosze podać swoj sid jeśli grasz na steam ? Nie , wyraźnie jest pokazane ,że może być to ip lub steam wiec podałem to co było wygodniej znaleźć . Jeśli tak bardzo Ci zależy na moim sidze to prosze : STEAM_0:1:3644668 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Marca 2014 #131889 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Proszę tu jest drugie demko z całego czasu mapy http://speedy.sh/KkQ9W/nazwa-1403141441-de-dust2.dem I nie chodzi tu o WH tylko o aimbota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Marca 2014 #131892 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Proszę tu jest drugie demko z całego czasu mapy http://speedy.sh/KkQ9W/nazwa-1403141441-de-dust2.dem I nie chodzi tu o WH tylko o aimbota Jeszcze jak wam wytłumacze co to aimbot to napiszesz , że mam wh , jak ktoś ma jakieś wątpliwości co do aimbota wystarczy wejść w moje statystyki na serwerze i zobaczyć miejsca strzałów jak byś grał 4 lata only hs to też byś wiedziało co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Marca 2014 #131883 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Zapraszam członków UBT do wypowiedzi, nie zwiedzamy tematów. Swoją rozpiskę dodam jutro rano, gdyż teraz nie mam możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Marca 2014 #131953 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Także proszę o wypowiedzi , chciałbym w najbliższym czasie jeszcze zagrać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Marca 2014 #131968 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Ściągam plik. Zaraz Edit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 15 Marca 2014 #131999 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Mnie ciekawią akcje z drugiego demka... np 11;07 strzał w pas a siada koło głowy. Nie mam zbytnio doświadczenia sporego więc nie wypowiem się że spalony lub czysty. Lepiej niech się wypowiedzą członkowie z większym doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 15 Marca 2014 #132000 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Witam, Obejrzyjcie sobie ten krótki filmik: https://www.youtube.com/watch?v=G1qoHyvi6ic na temat Metori I obejrzycie te demko http://www.speedyshare.com/KkQ9W/nazwa-1403141441-de-dust2.dem I Wlaczcie sobie od minuty 1;18 okolo ,11;07 oraz 13:00 Popaczcie na te akcje kilka razy ze zwlonionym tepmpie 1/4 Obejrzyjcie sobie ta akcje w 11:12:38 jak strzela nasz Kolega w Terrorystę ktory wybiega z repsu swojego ale 1 strzal idzie w sciane ale bania poszła u niego. Wiekszosc akcji sa podobne Kula z metori nie pojawia się na ścianie. Kula gracza trafia gdzie ma trafić i zostawia ślad w ścianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Marca 2014 #132003 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Witam, Obejrzyjcie sobie ten krótki filmik: https://www.youtube.com/watch?v=G1qoHyvi6ic na temat Metori I obejrzycie te demko http://www.speedyshare.com/KkQ9W/nazwa-1403141441-de-dust2.dem I Wlaczcie sobie od minuty 1;18 okolo ,11;07 oraz 13:00 Popaczcie na te akcje kilka razy ze zwlonionym tepmpie 1/4 Obejrzyjcie sobie ta akcje w 11:12:38 jak strzela nasz Kolega w Terrorystę ktory wybiega z repsu swojego ale 1 strzal idzie w sciane ale bania poszła u niego. Wiekszosc akcji sa podobne Kula z metori nie pojawia się na ścianie. Kula gracza trafia gdzie ma trafić i zostawia ślad w ścianie Ciekawa teoria , ale kule z metori są podwójne to znaczy , że jedna kula zostawia 2 slady , jest to nawet opisane na banidzie , pozwole sobie zacytowac : Metori to cheat umiejscowiony po stronie serwera gry, strzały wykonywane przez osobę, która z niego korzysta zawsze trafiają w głowę, obecnie cheat można wykryć tylko oglądając bardzo powoli demo i szukając podwójnych dziur po strzałach . P.S nie moge obejrzeć dema pisze Corrupt demo file , a w programie do odtwarzania dem corrupt directory enties . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Marca 2014 #132004 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Widać tutaj dużo spalonych akcji nie warto wymieniać bo wszystkie i tak kończą się hs. Jest to wg mnie private aim ale nie met0ri wyposażony w nie leg1ty sety Dla mnie ban perm i bez gadania.;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Marca 2014 #132005 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Przepraszam, ze sie wypowiem w UBT ale pomoge. Gralismy z Nim mixa. tutaj macie demko http://hltv.1shot1kill.eu/srv20246/HLTV-1403152337-de_inferno.dem.zip zobaczcie akcje 10:53 i 12:50. W sumie to przy kazdej akcji ma szejki. Typowy leis albo hl1 kobal, rage sety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Marca 2014 #132007 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Dowodów jest dużo na twoją zgubę C: Zamykam to jesli chcesz sobie to otworzyć to napisz do moderatora lub kogos innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Marca 2014 #132008 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi