Gość Guest Napisano 13 Marca 2014 #131238 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Prosił bym o dodanie pod działu w grach o nazwie HearthStone. Mogę zająć się tym działem gdyż gram w HearthStone trochę już czasu. pod tym linkiem znajdziecie kilka info co to jest za gra. http://eu.battle.net/hearthstone/pl/?- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 13 Marca 2014 #131246 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Nie znam sie na grach przeglądarkowych, ale o takiej jeszcze nie słyszałem. Pewnie w dziale będzie bardzo niska albo zerowa aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Marca 2014 #131251 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 A to nie jest gra przeglądarkowa. Tylko gra z battle.net jak diablo 3 :> oraz WoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Marca 2014 #131270 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Słyszałem o niej ale nie grałem ale z chęcią zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 14 Marca 2014 #131278 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Pytanie czy ktokolwiek zainteresuje się tym działem? Jeśli ma stać symbolicznie lub tylko ty będziesz się w nim wypowiadał , nie widzę sensu jego zakładania. Każdy może zgłosić się o postawienie działu ze swoją ulubioną grą, ale nie na tym rzecz polega. Może najpierw zacznij od tematu w "Grach komputerowych" i zobaczymy jak sytuacja się rozwinie. Tak przy okazji - zmień swój avatar, bo wprowadzasz ludzi w błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2014 #131403 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Trochę w błąd wprowadza. Ale powinno się patrzeć na rangę,a nie avatar. Co do samej propozycji. Gra nie jest za bardzo popularna i jest niskie zainteresowanie. Po za tym są specjalne fora,gdzie jest ta tematyka poruszana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 26 Marca 2014 #135963 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Zamykam. Brak zainteresowania oraz aby uniknąć odświeżania tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 26 Marca 2014 #135964 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi