Guest Guest Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Prosił bym o dodanie pod działu w grach o nazwie HearthStone. Mogę zająć się tym działem gdyż gram w HearthStone trochę już czasu. pod tym linkiem znajdziecie kilka info co to jest za gra. http://eu.battle.net/hearthstone/pl/?- Link to comment Share on other sites More sharing options...
pionteczekessa Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Nie znam sie na grach przeglądarkowych, ale o takiej jeszcze nie słyszałem. Pewnie w dziale będzie bardzo niska albo zerowa aktywność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 A to nie jest gra przeglądarkowa. Tylko gra z battle.net jak diablo 3 :> oraz WoW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Słyszałem o niej ale nie grałem ale z chęcią zagram Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Pytanie czy ktokolwiek zainteresuje się tym działem? Jeśli ma stać symbolicznie lub tylko ty będziesz się w nim wypowiadał , nie widzę sensu jego zakładania. Każdy może zgłosić się o postawienie działu ze swoją ulubioną grą, ale nie na tym rzecz polega. Może najpierw zacznij od tematu w "Grach komputerowych" i zobaczymy jak sytuacja się rozwinie. Tak przy okazji - zmień swój avatar, bo wprowadzasz ludzi w błąd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Trochę w błąd wprowadza. Ale powinno się patrzeć na rangę,a nie avatar. Co do samej propozycji. Gra nie jest za bardzo popularna i jest niskie zainteresowanie. Po za tym są specjalne fora,gdzie jest ta tematyka poruszana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chudy Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Zamykam. Brak zainteresowania oraz aby uniknąć odświeżania tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chudy Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...