gURna picza Napisano 12 Marca 2014 #130803 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Nick: gURna picza Wiek: 15 Data rejestracji na forum: 31.08.2013 Czas spędzony na forum: 11 dni 6 godzin Doświadczenie w ocenianiu: Jestem adminem servera 4Fun i JB, więc mam z tym toroszkę do czynienia. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Nie, ale spróbować nigdy nie zaszkodzi. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Na forum z tego co pamiętam to raczej nie, na JB czasem za jakieś FK. Dlaczego Ty?: Jestem kompetentną osobą. Myślę, że nadaje się. Życie jest pełne prób i błędów, więc kiedyś trzeba było spróbować. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Ile jestem w stanie. Pierwsz rzecz jaką robię to odpalenie i przejrzenie forum. Myślę, że ok 3 - 4h. Coś od siebie: Myślę, że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 12 Marca 2014 #130820 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 link z plikami na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 18 Marca 2014 #130767 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 16 Stycznia 2016 #383827 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "UnBan Team " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi