Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130544 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 nieodpowiedzialne rozdawanie adminów ... ktoś to musi powiedzieć Ci młodzi ludzie nie dorośli do powierzonej im roli mianowicie THC- costam ( pogratulować nicka ) i tom tom dal mi banana bez wchodzenia na spekta po 2 tygodniach grania wsadziłem zdjecia na forum teraz sie rozpędzie powinni banować ale nie banują naet im jak "cisne" bo wiedzą że nagrywa i sie boja a admin ma pilnować porządku i wyrzucać zakłucaczy chlopaki nie mają cohones i wyrzucają jak im sie podoba dzieci pijane we mgle za kierownicą ... jestem w stanie dostarczyć materiały a od kiedy musiałem sie tu logować i intrnetować jestem nawet w stanie wykroić filmik z typowymi zachowaniami tych "strażników" porządku zdaje sobie sprawe że najlepiej jest jak nikt nie biadoli i wszystko idzie do przodu ale tu nie jest syberia admini nie wychodza na spekta przed banem a zwalaszcza te dwa kozaki musze przyznać nie naużywają @ say ale i tak robią i mszczą sie prywatnie bez zastanowniea rozważam 2 opcje albo kroś to portaktuje powżnie albo to będzie 2gi serwer króry z nerwów kupiłem w życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130555 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Poczekaj, poczekaj... ahahahaha Nie pij już herbaty, szkodzi Ci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 12 Marca 2014 #130562 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Kup nas Panie, Kup. Będziemy do Twoich usług. Za gorąca woda była w tej herbacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 12 Marca 2014 #130566 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 12 Marca 2014 #130573 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Nie wiem co bierzesz , ale podziel się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130584 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Miazga, mój dzień stał się piękniejszy, pełniejszy, dziękuję Ci panie, do Twych usług za pół działki.... Zdjęcia czego? Jedyne mnie nurtuje... Co to jest cohones? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 12 Marca 2014 #130587 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 przetłumacz na polski i załóż nowy temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 12 Marca 2014 #130588 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi