leeeeebo? Napisano 11 Marca 2014 #130020 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Nick: Camp` Wiek: 19 Data rejestracji na forum: 5 października 2013 Czas spędzony na forum: 20d 3h 12m 9s Doświadczenie w ocenianiu: Myślę że posiadam dosyć doświadczenia w tej kwestii. Pomagałem na AC przy demach, tutaj na forum też wiele wrzuciłem. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie. Dlaczego Ty?: Chce pomóc grupie UBTeam, myślę że spędzam dużo czasu na sieci, na forum etc, więc ręka kolejna do pomocy potrzebna. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: do 10h. Coś od siebie: Proszę o dema i ssy na test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 11 Marca 2014 #130038 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 link z plikami pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 13 Marca 2014 #130923 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi