Guest Guest Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Nick: h8.MaDeR Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem admina na kilku serwerach ffa Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 4 lata Steam ID: 0:1:69088695 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/h8.MaDeR/80.72.43.106:27027/ godziny poprawie bo miałem remont w domu i nie miałem zabardzo czasu Dlaczego TY .!: Chciałbym pomóc ogarnąć serwer gdy nie ma adminów nie sprawiam problemów , myslę ze nadałbym sie na funkcje admina Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4 godzinki dziennie Kontakt: Steam mader9771 gg 37871513 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Przez ostatni tydzień masz 135 minut przegranych, trochę kiepściutki wynik, ogólnie nieco ponad 26h z 80... Może spróbuj albo nadgonić godziny, albo na only dd2 #2, tam są mniejsze wymagania godzinowe Neutral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Ja znowu na tak : - Widać że się stara - Poprawił się na forum jak i na serwerze . bo widzę go tam codziennie - Steam - Wiek - Co do godzin może nie jest ich jeszcze wystarczająco ale w takim tempie będzie ich znacznie więcej także myślę , że n-ty może mu dać kredyt zaufania Mega poprawa i oby tak dalej . Tyle ode mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: - Minimum 80h przegrane na serwerze. Jak dobijesz, to spróbuj ponownie. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...