Guest Guest Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Nick:FARREN/roqin ale do tego uzywam dopisek typu "Pogon Szczecin lub Nowogard.power" Wiek:20 Doświadczenie (w byciu adminem):z Adminem stykalem sie mnóstwo razy , z Rconem tak samo - no problem Znajomość AMXX (W skali 1-10):pewnie 10 , moze jakis zbednikow zapomnialem Staż w CS-sie:8 lat Steam ID: STEAM_0:0:29350713 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:godzin mam 900 na tym steamie.. mialem 3 steamy.. Na jednym 7 tysiecy przegrane na jednym 2.5 tysiaca i tutaj malutko Dlaczego TY .!:Jestem dosyc czesto na serverze , czasami rano i w poludnie , ale najczesciej jestem wieczor->noc tam gdzie najmniej adminow jest i najwiecje odpalow...To mnie troche denerwuje bo to jest jedyny DD2 na ktorym gram.. Na innych serverach takich nie gram , tylko versus/mix góra.. I Chce porzádek tylko utrzymywac . W niczym nie zagroze serverowi:) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W NOCY duzo czasu poswiecam bo tylko wtedy mam czas;) , w dzien tez wchodze jak mam czas , wiec jest luzik ogolnie Kontakt:stema - blazik02 Tak od Siebie : Ja chce tylko pomoc , Mam mozliwosc grania pozniej , a wielu pewnie jej nie ma , a wtedy gra tez duzo osob i zawsze weejdzie jakis odpal ,nawet jezeli admin jest nie zawsze zauwazy , a Ja troche sie na tym znam.. duzo przegralem w swoim zyciu i wiem o tym... choc gralem od mlodych lat. Prosze o rozwazenie podanka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 [*]Time Online2m 52s Konto na forum pod admina, chodzi o godziny na serwerze a Ty nie masz prawie wcale. Na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Na serwerze spedzilem conajmniej juz 2 tygodnie , przepraszam.. Godzin nie wiem ile w tym , ale potrafie w nocy po 2h siedziec.. Co do konta to konto tak tylko pod podanie.. bo sie zapytalem dzis admina czy moge podanie zlozyc ogolnie, to zalozylem konto , chce pomoc tylko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jar|luki Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 wymagane 80 h ty masz 2 h na 5 nickach dlatego chyba zrozumiesz dlaczego odpada:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jar|luki Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...