Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129594 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Nick: MaLin'' Wiek: 22 lata Doświadczenie (w byciu adminem): niedawno skończyłem adminkę na innym serwerze, który podupadł. Przed moją większą przerwą od cs'a adminowałem na dość sporej serwerowni. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Solidne 8 Staż w CS-sie: Ponad 4 lata na steamie Steam ID: STEAM_0:0:29398049 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/MaLin%27%27/80.72.43.106:27027/ (ostatnio nieco mniej, praca itp itd, jednakże proszę wziąć pod uwagę, że grywam również u Was na 4funie i only dd2+dm) Dlaczego TY .!: A więc tak, nie będę tutaj się rozpisywał o "standardowych funkcjach" typu "łapanie cheatów bo brak adminów w czasie gdy gram" bo admini, którzy są, wywiązują się wzorowo ze swoich obowiązków i rzadko kiedy jest taka sytuacja. Przejdę do konkretów... Pewnie sporo osób mnie skreśli ze względu na przekleństwa, przyznaję się do nich (a kto w tych czasach nie przeklina? ), jednakże od pewnego czasu staram się kontrolować na serwerze i wyrzucam je jedynie "pod nosem", pewnie może być to kluczowy element mojego podania i zrozumiem jeśli przez to zostanie ono odrzucone, jednakże wydaje mi się, że swoją aktywnością na serwerze jak i na forum zostaną (przekleństwa) nieco przyćmione A teraz do tego, co nakłoniło mnie do napisania tego podania... A mianowicie, sporo jest takich sytuacji, że piszę adminom na sayu o afkach, cheatach, pingach itp itd... Swoim adminowaniem mógłbym w tym w jakimś stopniu pomóc. Dodam również, że często jestem dostępny godzinami wieczornymi i nocą. To by było chyba tyle ode mnie, pozdrawiam ciepło, miłego dnia Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależnie od dni, w dni wolne od pracy 3-4h+, jak robota to wiadomo, mniej. Kontakt: steam/gg/niekiedy ts/forum. Bezproblemowo mogę wchodzić w ramach potrzeby na serwer. Pozdrawiam Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129608 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Wielkie tak! - Aktywny -Dużo spedza czasu na forum i serwerach -Kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129612 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Gracz bardzo lubiany, często na forum jak i na serwerze. Nie było z tobą problemów, więc jestem na duże Tak. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 10 Marca 2014 #129615 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Ode mnie równie masz duże tak często zgłasza jest często na serwerze oraz aktywny na forum bez zastrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 10 Marca 2014 #129619 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 na tak każda para rąk przyda się do pomocy a chlopak ogarniety a co do przeklinania wiem o czym mowisz mnie hamuje tylko funkcja za to na tsie juz inna sprawa ;pp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129620 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Jestem tez na TAK Często widuje Cie na serwie... Miły,zgłasza na U@ Aktywny na forum Powodzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129632 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 duże TAK - wiek - steam - doświadczenie - sporo zgłasza na u@ - często na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129642 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Tak - Spełniasz wymagania - Aktywność - Steam - Wiek Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aga Napisano 10 Marca 2014 #129720 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 TAK dużo zgłasza na u@, ale też na steam, a nad swoim językiem pracuje - widać efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129727 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Na tak +Steam +Aktywnosc na serwerze +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129767 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Na TAK - dużo spędzasz na serwie - kultura - wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Marca 2014 #129779 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi