Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129410 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Z nudów postanowiłem zrobić GameMenu wszystkich serwerów cs 1.6 serwerowni Multi-Head.pl . Zrobiłem ten pliczek z myślą o serwerowni oraz graczach i adminach którzy tutaj grają. Myślę że spodoba wam się mój GameMenu. Link: http://www.speedyshare.com/pSeJX/GameMenu.rar Objaśnienie: Ściągnięty plik wrzucamy do poniższych katalogów a są nimi: Gdy mamy Steam: C:\\Program Files\Steam\steamapps\twoja-nazwa-konta\counter-strike\cstrike\resource Gdy mamy Nonsteam: C:\\Program Files\counter-strike\cstrike\resource Miłego używania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129514 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Przydatne, wygodne, wszystkie serwery aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 10 Marca 2014 #129527 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Łap plusa za to że pomyślałeś o innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi