Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie eAsy sKill#

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Nick:eAsy sKill#

Doświadczenie (w byciu adminem): Posiadam aktualnie admina na tej serwerowni,i na wielu innych posiadałem dla jasności  :)

Znajomość AMXX (W skali 1-10):9

Staż w CS-sie: Prawie 7 lat ;)

Steam:Steam,oraz non steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/eAsy%20sKill%23/80.72.43.106:27034/

Dlaczego TY .!:Jestem bardzo aktywny,miły,kulturalny i dużo by wymieniać,a godzinki szybko nadrobię :)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-5 nawet i więcej,

Kontakt:Steam,skype,forum,ts3 :)

Gość Guest

starasz się o admina na serwerze na którym grałeś niecałą godzinę. nonsens. wiek 17 lat a w cs gra od 7.

sorry ale jakoś mnie nie przekonujesz

Gość Guest

Nie widziałem ani razu na serverze. Gdy pograsz chociaż 2-3 dni i mniej więcej ludzie cię będą znać niech jakiś admin otworzy podanie. Dla twojego dobra lepiej niech jakiś Opiekun Sieci lub czerwony zamknie podanie na tydzień lub 3-4 dni , na tą chwile NIE. Pozdrawiam

Gość Guest

Ja się dopisze , zacznijmy od tego czy wiesz że multiadmin jest płatny miesięcznie ? Jeżeli masz tego świadomość to jestem na TAK ponieważ grałem z tb sporo razy mixy/bf4 i wydajesz się ogarniętą osobą.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie: Od momentu złożenia podania za chwilę minie tydzień, a twoja aktywność na serwerze jest znikoma. Ponadto zadałem ci pytanie, na które nie kwapiłeś się odpowiedzieć.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...