Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #128976 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Nick:pozdro 600 Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Mam i to dość długie Znajomość AMXX (W skali 1-10):7-8 Staż w CS-sie:4lata Steam:Posiadam Dlaczego TY .!:Jak wiecie odszedłem z sieci i nie grałem okolo 2 miesięcy ? Ale czasami wpadałem na forum i jak zobaczyłem na forum serwer bf4 od razu zacząłem na nim grać. Zauważyłem że gra dużo odpałów a adminów nie ma. Wiem że zapewne macie przez ten incydent złe zdanie o mnie ale jak dla mnie tamto poszło w zapomnienie przez te 4miesiące. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-5 h od dziś Kontakt:Steam,gg,forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 9 Marca 2014 #128979 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Tak. Mało Adminów a wymagania spełnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #128980 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Dla mnie jak najbardziej TAK Powody : - Ogarnie admina w 100% - Miły , Kultularny - Gra na serverze i myśle że będzie grał jak najdłużej - Potrzeba adminów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129078 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Jestem na tak -Ogarnia -Poczeba adminow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129110 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Najpierw odrób ostrzeżenie, a nie po rangi przyleciałeś..... Edit--. otworzyłem ostrzeżenie odrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Marca 2014 #131178 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Odświeżam gdyż podanie znów otwarte :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 13 Marca 2014 #131183 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 jestem na tak aktywny, miły, kultura, mało adminów. Pamiętaj, że to nie jest mix i reszta graczy Cie nie posłucha :crazy: że mają iść na bs'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 14 Marca 2014 #131382 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Zjawiasz się pod kilku miesiącach i od razu widzę podanie na nowy serwer. Kpina.Musisz odpracować swój błąd. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi