Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128851 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Nick: Mr Les Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Spore Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: Ok. 4 lat Steam: Aktywny z grą ;] Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Mr%20Les/80.72.43.106:27034/ jeszcze się nie zaktualizowało ale gram od jakiś 3-4h ;] Dlaczego TY .!: Server dopiero powstał a więc co za tym idzie potrzeba adminów na start. Mam dużo czasu wolnego więc serverem bym sie opiekował Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ok.4 [zależy ile sie dziennie grafikami bawie ] Kontakt: steam mripap skype murzyn12322 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 8 Marca 2014 #128853 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Jestem na TAK - Steam, Można pogadać, Kulturalny. Potrzebni admini !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 8 Marca 2014 #128864 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Spoko ziomek, jestem na tak miły itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Marca 2014 #121674 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Ja jestem neutral. Pierwszy powod: wedlug mnie dostales niedawno range grafika (wykaz sie na tym stabowisku) Po 2: 15 lat A tak to jestes kulturalny i mily dlatego daje neutral. /Edit: Dobra, skoro jesteś pewien, że masz sporo czasu to masz z mojej strony szanse i jestem na TAK (oczywiście Twoja aktywność powinna być wtedy sprawdzana dokładnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 9 Marca 2014 #128954 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Po 1. wczoraj dostałeś Grafika, więc narazie staraj się z tą posadą. W 1 tydzień składasz 3 podanie, czy to nie za dużo? Jestem na neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 9 Marca 2014 #128969 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Ale co z tego, że dostał grafika, jak na zlecenia poświęca się maksymalnie 1,5 godziny dziennie? To niedużo, więc może także być aktywny na serwerze. Jestem na tak; kulturalny, miły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #128970 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 @Evo Relop Panowie mam sporo sporo czasu na opiekowanie sie serverem i robieniem grafik więc to nie jest problem jak dla mnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129152 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Dostajesz admina na okres próbny Skontaktuj się ze mną w celu dodania uprawnień na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129153 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi