Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Potrzebni admini ? To piszemy :D - MrLes

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Nick: Mr Les

Doświadczenie (w byciu adminem): Spore 

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9

Staż w CS-sie: Ok. 4 lat

Steam: Aktywny z grą ;]

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Mr%20Les/80.72.43.106:27034/ jeszcze się nie zaktualizowało ale gram od jakiś 3-4h ;]

Dlaczego TY .!: Server dopiero powstał a więc co za tym idzie potrzeba adminów na start. Mam dużo czasu wolnego więc serverem bym sie opiekował :D

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ok.4 [zależy ile sie dziennie grafikami bawie :D]

Kontakt: steam mripap skype murzyn12322 

Pozdrawiam :D

Ja jestem neutral.

Pierwszy powod: wedlug mnie dostales niedawno range grafika (wykaz sie na tym stabowisku)

Po 2: 15 lat

A tak to jestes kulturalny i mily dlatego daje neutral.

/Edit:

Dobra, skoro jesteś pewien, że masz sporo czasu to masz z mojej strony szanse i jestem na TAK (oczywiście Twoja aktywność powinna być wtedy sprawdzana dokładnie) :D

Gość Guest

@Evo Relop Panowie mam sporo sporo czasu na opiekowanie sie serverem i robieniem grafik więc to nie jest problem jak dla mnie ;]

Gość Guest

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

gq09.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...