JNSRR Napisano 8 Marca 2014 #128812 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Nick: JN$RR Wiek: 15 (rocznikowo 16) Doświadczenie (w byciu adminem): Jestem adm na Jail, byłem na kilku bf. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: około 4 lata. Steam: Tak, lecz cs ns w najbliższym czasie kupie steam. Jak wleci 30 zł to kupuję Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/JN%24RR/80.72.43.106:27034/ Dlaczego TY .!: ponieważ jestem miły, kulturalny, spokojny. Jestem już administratorem na m-h.pl i sobie poradzę. Wiem może nie mam steam (cs) i jestem tak zwanym ns, lecz piszę że "aktywne konto steam" więc mam aktywne Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 4h Kontakt: skype, forum, steam. @edit w najbliższym czasie będzie STEAM! steam już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 8 Marca 2014 #128830 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Eh... Brak steam Neutral. Jak będziesz miał steam, zmienię zdanie. Po za tym, ogarniasz, pełnisz już funkcje adma, kultura, miło się gada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128836 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Jak dla mnie to TAK widze go na forum jest (grafikiem) wiec musi byc pozatym ten server zostal otwarty chyba nawet dzis nie wiem tak dokadnie.A pozatym sa potrzebnie admini , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 8 Marca 2014 Autor #128840 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Chcę żeby się wyróżniało! - Obowiązkowo aktywne konto steam, Spełniam to, ponieważ mam aktywne konto steam może nie z grą, ale mam @edit nie jest napisane "konto steam z grą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128873 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Jestem na TAK Powody : - Gdy wbiłem na serva ten już No-Lifił [W dobrym sensie ] - Mikro jest - Posiada już funkcje admina co za tym idzie podstawowe komendy i oganiecie AMXMODMENU jest ;] - Tylko ten steam ale na PW masz obiecywanego linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Marca 2014 #121888 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Jeżeli jestes świadom, że multiadmin jest płatny, oraz rozłożysz swój czas pomiędzy grafike, Jb i Bf4 jestem skłonny dać Ci Tak. Ponieważ nie mam do Ciebie zastrzezeń. Jesteś ogarnięty oraz nie brak Ci kultury Edit: JNSRR Posted Today, 17:39 Tak jestem i rozłożę swój czas na dwa serwery i grafika. Skoro TAK myślę, że można dać Ci szansę, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129068 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Jestem na Tak bardzo miła i ogarnięta osoba ma już admina na jb ogarnia to i na bf4 też ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129149 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Brak STEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 11 Marca 2014 #130134 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Kolega zakupił steam'a, tak więc otwieram. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 11 Marca 2014 #130148 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 TAK +miły +kultura +steam !!! +widywany Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 11 Marca 2014 Autor #130178 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Jeżeli jestes świadom, że multiadmin jest płatny, oraz rozłożysz swój czas pomiędzy grafike, Jb i Bf4 jestem skłonny dać Ci Tak. Ponieważ nie mam do Ciebie zastrzezeń. Jesteś ogarnięty oraz nie brak Ci kultury Tak jestem i rozłożę swój czas na dwa serwery i grafika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Marca 2014 #130186 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Jestem na Tak -ogarnięta osoba -miły -dobry admin JB Da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 11 Marca 2014 #130251 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Wymagania spelnia , jest aktywny . Niech ma moje tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Marca 2014 #131126 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi