Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128744 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Nick: KBA Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Adminowałem na 5 serwerowniach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 5 lat Steam ID :_0:1:56365833 Dlaczego TY .!: Bardzo mi się spodobała wasza serwerownia, bardzo miła administracja i nie tylko. Na poprzednich serwerowniach nie było tak ciepło jak u was. Gram na serwerze ffa więc postanowiłem złożyć podanie o admina. Myślę że się wam sprzydam. Zależy mi na byciu adminem na serwerze i myślę że mi pomożecie Dzięki ! Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4h Kontakt:steam : ~ neXt. i forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezesik Napisano 8 Marca 2014 #128749 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Czesto Cie widac na serwerze ale to tylko tyle niczym sie nie wyrozniales grajac. - wiek - brak linku z godzinami przegranymi Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128753 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 16h przegranych, wymaganych 50 = nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 8 Marca 2014 #128756 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 duże NIE. To jest własnie przykład tego że ludzie olewaja takie cos jak statystyke na forum, przegrane godziny itp gdy widzą takie podanie : http://multi-head.pl/topic/24488-podanie-o-admina-lem-szpn/ i ludzie ktorzy pod takimi podaniami dają na TAK, mimo zasad. jeszcze raz NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128769 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Na Nie dobij godziny ,popraw aktywność na 4um i daj się trochę poznać tyle odemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128770 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi