#RELOP Napisano 8 Marca 2014 #128692 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Nie mogę wejść na żaden serwer Ts'a, nie mam pojęcia czemu. Wyskakuje mi takie coś "Trying to resolve hostname Don't Waste The Time" . Wiecie może jak to naprawić? Przeinstalowywałem Ts'a wielokrotnie, zmieniałem nicki, wchodziłem na różne serwery i wszędzie to samo! Proszę nie dawać linków tylko samodzielnie napisać, jeżeli macie zamiar się tutaj wypowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128693 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Ja tak miałem, ale mi brakowało jakiegoś pliku I z czasem jakoś przeszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 8 Marca 2014 Autor #128696 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Zrób reinstalację, a nastepnie sprawdz jaka masz wersje, a jak to nie pomoże to już nie wiem. Ja tak miałem, ale mi brakowało jakiegoś pliku Reainstalowywałem TS'a z 5 razy i nic nie pomagało. Mam wersję TeamSpeak3-Client-win32-3.0.13.1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128698 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 No to ja już nie wiem. Ten bład oznacza, ze nie wykrywa ci żadnych serwerów, a czym to jest spowodowane ? hm.. poszperam gdzies coś i postaram ci sie pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 8 Marca 2014 Autor #128702 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Już naprawiłem, ale dzięki za próbę pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Marca 2014 #128708 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi