Guest Guest Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Nick: Gotea'uX| findandkill.pl Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem): spore Znajomość AMXX (W skali 1-10):6 Staż w CS-sie: 5 lat Steam ID:STEAM_0:0:49722234 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/Gotea%27uX%7C%20F%27a%27K/80.72.43.106:27027/ Dlaczego TY .!: Ponieważ własnie zrezygnowalłem na innej sieci z posady ubt i administratora i zamierzam tutaj z wami spedzic czas zwlaszcza, ze ile razy jestem na serwie tyle razy nie ma admina. Mam nadzieje, ze podanko rozpatrzycie pozytywnie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-5h Kontakt:steam i forum PS: Gametracker maly lecz wszystko jest do nadrobienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strajk Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Nie znam po2 zarejestrowałeś się dziś więc odpadasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Poczytaj regulamin. i złóz podanie ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie spełniasz wymogów. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...