Guest Guest Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Nick:Nike <3! Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem):Srednia Znajomość AMXX (W skali 1-10):5-10 Staż w CS-sie:5 lat Steam / NonSteam:Steam :0:0:11957593 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/Nike%20%3C3!/80.72.40.110:27034/ Dlaczego TY .!:Ponieważ GT ladne mam umiem rozpatrzec czitera a na tym serwie 1/10 to Steam Mogę pomóc w Zwalczaniu Cheatom Lub innym sprawa chcialbym byc bardzo na tym stanowisku nawet i na okres próbny 2 tygonie prosze pokaże wam co potrafie i zdecydujecie sami Wiem że dzis zalozylem konto ale mialem przedtem konto to hasla zapomnialem i nie wiem jakie jest I nie odrzucajcie odrazu podanai z powodu dzisiejszesz Rejestracji chciałbym wam bardzo pomoc Dajcie Szasne Każdy zasluguje na 1 szansse Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Teraz Około 5 H nawet i wiecej jak mam czas Kontakt:Steam:Minister111 lub PW Pozdrawiam Jeśli nie w grze jestem to na Steam'ie info dajecie i wbijam na forum a na takich serwerach DM gra pewlna odpalencow i mysalą ze admin sie nie kampie Dajcie mnie na okres probny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Jestem na Nie przez ostatni tydzień nie byłeś na serverze ani minuty nadrób czas na serverze i dopiero złóż podanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Dajcie szanse Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Nike, pograsz trochę to dostaniesz tą szansę. Nie grałeś na serwerze przez tydzień, więc musisz to nadrobić, ja z tego powodu jestem neutral. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FinalRing Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Na NIE -Czy to jest link do gt ja tam nie widzę twoich H -Musimy cię poznać nie tylko na serwerze ale i na forum -Spróbuj za 2 tygodnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pos Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Jestem neutral. Godziny masz przegrane, lecz dawno Cię nie było na serwerze. Zacznij nadal być aktywny na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad ek` Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: W przeciągu 7 dni masz przegrane 0 godzin. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...