Gość Guest Napisano 7 Marca 2014 #128157 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Twój nick podczas gry: putin Godzina, data zdarzenia: ~17 Mapa: de_Dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:21133602 Uzasadnienie: Dostałem bana pod prefiksem 'Cheater' chciałbym się dowiedzieć za co jest ban, oraz dlaczego nie zostały zrobione ss'y czy nagrane demko. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'Cheater' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:21133602' [AMXBans] Your IP: '95.50.21.58' [AMXBans] =============================================== Proszę o szybkie wyjaśnienie sytuacji, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2014 #128159 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Czekamy na dowody w postaci demka adminem banującym jest kocham placki a jego nick normalny to AJ KILL YOU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128520 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Według regulaminu mam 24h na przekazanie dowodów. Demko wrzucę za chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128539 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 1 demo się nie zapisało ( pewnie z mojej winy gdyż trochę wypiłem wczoraj gdy się dowiedziałem, że zostanę Tatą ) 2. Się zapisało lecz nie wiem dlaczego obraz skacze jak szalony 0.o :-/ http://speedy.sh/PxZMv/putin.dem edit: // Przepraszam, że w nowym poście a nie edytowałem ale wciąż jestem lekko zmieszany ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 8 Marca 2014 #128562 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 demko strasznie zlagowane , jak skacza Ci modele to zmien gracza i wroc do poprzedniego i bedzie gites co do demka czysto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 8 Marca 2014 #128563 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi