Guest Guest Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Twój nick podczas gry: putin Godzina, data zdarzenia: ~17 Mapa: de_Dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:21133602 Uzasadnienie: Dostałem bana pod prefiksem 'Cheater' chciałbym się dowiedzieć za co jest ban, oraz dlaczego nie zostały zrobione ss'y czy nagrane demko. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'Cheater' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:21133602' [AMXBans] Your IP: '95.50.21.58' [AMXBans] =============================================== Proszę o szybkie wyjaśnienie sytuacji, pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Czekamy na dowody w postaci demka adminem banującym jest kocham placki a jego nick normalny to AJ KILL YOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Według regulaminu mam 24h na przekazanie dowodów. Demko wrzucę za chwilę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 1 demo się nie zapisało ( pewnie z mojej winy gdyż trochę wypiłem wczoraj gdy się dowiedziałem, że zostanę Tatą ) 2. Się zapisało lecz nie wiem dlaczego obraz skacze jak szalony 0.o :-/ http://speedy.sh/PxZMv/putin.dem edit: // Przepraszam, że w nowym poście a nie edytowałem ale wciąż jestem lekko zmieszany ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jar|luki Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 demko strasznie zlagowane , jak skacza Ci modele to zmien gracza i wroc do poprzedniego i bedzie gites co do demka czysto Link to comment Share on other sites More sharing options...
jar|luki Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...