Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127924 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Siemka ludziska (; Jak widać po nicku lubię grać mp3 Jestem młodym człowiekiem, mam dopiero 24lata (05.10.1990r) Obecnie pracuję jako (a tajemnica zawodowa), dodatkowo jestem studentem Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach.. Pełnię tam kilka ważnych funkcji, ale za wiele nie piszę by się nie przechwalać czy coś ;f Zainteresowania - dziewczyny (chociaż już mam swoją to więc odpada), piłka nożna, prawo PL oraz Kodeks Pracy.. No to chyba na tyle, więcej info priv lub kiedyś w trakcie gry czy coś (; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127925 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Siema.Strzelam w kostnicy lub jakiś lekarz tak? Jeśli tak się zastanowić to może Laryngolog? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 6 Marca 2014 #127940 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127952 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 siemankoo, witaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 7 Marca 2014 #125913 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2014 #128046 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Siema.Strzelam w kostnicy lub jakiś lekarz tak? Jeśli tak się zastanowić to może Laryngolog? ^^ Niestety nie Ale byłeś blisko - w kostnicy to miałem kilka razy 'zajęcia' Jeżeli chodzi o lekarza to również się pomyliłeś - idę bardziej w zarządzanie szpitalami niżeli w samą działalność leczniczą. Ale z czasem, kto wie - teraz wiele szkół oferuje 'zaoczne' studia w zakresie medycyny może za 5lat się skusze na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi