Guest Guest Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Siemka ludziska (; Jak widać po nicku lubię grać mp3 Jestem młodym człowiekiem, mam dopiero 24lata (05.10.1990r) Obecnie pracuję jako (a tajemnica zawodowa), dodatkowo jestem studentem Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach.. Pełnię tam kilka ważnych funkcji, ale za wiele nie piszę by się nie przechwalać czy coś ;f Zainteresowania - dziewczyny (chociaż już mam swoją to więc odpada), piłka nożna, prawo PL oraz Kodeks Pracy.. No to chyba na tyle, więcej info priv lub kiedyś w trakcie gry czy coś (; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Siema.Strzelam w kostnicy lub jakiś lekarz tak? Jeśli tak się zastanowić to może Laryngolog? ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sy[K]uS Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 siemankoo, witaj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strajk Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Siema.Strzelam w kostnicy lub jakiś lekarz tak? Jeśli tak się zastanowić to może Laryngolog? ^^ Niestety nie Ale byłeś blisko - w kostnicy to miałem kilka razy 'zajęcia' Jeżeli chodzi o lekarza to również się pomyliłeś - idę bardziej w zarządzanie szpitalami niżeli w samą działalność leczniczą. Ale z czasem, kto wie - teraz wiele szkół oferuje 'zaoczne' studia w zakresie medycyny może za 5lat się skusze na to Link to comment Share on other sites More sharing options...