Guest Guest Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Twój nick podczas gry: Vakoss Godzina, data zdarzenia: - Mapa: - STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:40343271 Uzasadnienie: Witam, dzisiaj chciałem wbić na wasz server only dd2 a tu komunikat: [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 12 weeks , 1 day , 6 hours , 21 minutes and 5 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Mlody [AMXBans] Reason : ' CD Hack ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 178.217.248.1 ' Często mi się to zdarza ponieważ mam stałe ip i osoby mające internet od tego samego dostawcy (schmett******) mają często te same ip. Powinni coś z tym zrobić bo zapewne nie tylko ja mam takie problemy -.-. Jeżeli jest szansa bym dostał ub to bardzo o to proszę i z góry Dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 No dobrze Nic innego tylko czekać na czerwonych ! Musisz być cierpliwy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jar|luki Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 nie ma takiej możliwości aby ban był zdjęty z prostego powodu osoba która zawiniła również otrzymała by UB jeżeli uzyskales ip po winnym wystarczy zresetować router Link to comment Share on other sites More sharing options...
jar|luki Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...