Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127549 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Nick: MikeWeed Wiek: 16lat Data rejestracji na forum: 02 sty 2014 Czas spędzony na forum: 3d 20h 25m Doświadczenie w ocenianiu: 9/10 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Oczywiście, że nie Dlaczego Ty?: Wykonuje prace starannie, jestem sporo na forum Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: +2,5h Coś od siebie: Myślę, że was przekonałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Marca 2014 #127644 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Z takim stażem, nie masz czego szukać w UnBan Team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Marca 2014 #127645 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi