Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127458 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Twój nick podczas gry:Korek:) Godzina, data zdarzenia:jakoś 21.20 Mapa:aztec STEAM_ID / IP:80.144.102 Uzasadnienie:Myśle ze godzina za ping jest za dużo bez przesady człowiek tez chce pograć bo trzeba wstać z rana a admin sniper pewno nie raczy zobaczyć na forum a nawet ja nie miałem notorycznego pingu tyle z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Marca 2014 #127459 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Po 1 Dostosuj się do tego wzoru: Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Po 2 Sniper godzina to przesada, jeżeli gracz ma notorycznie duży ping można dać na 30 min, ale jeszcze poczekajmy na Twoja wypowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127465 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 1h to za dużo za ping notorczyny jest do 30min ale nawet ja nie miałem notorycznego prosze o ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 5 Marca 2014 #127467 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 skracam bana do 30 min godzina to przesada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 5 Marca 2014 #127468 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi