Guest Guest Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Twój nick podczas gry:Korek:) Godzina, data zdarzenia:jakoś 21.20 Mapa:aztec STEAM_ID / IP:80.144.102 Uzasadnienie:Myśle ze godzina za ping jest za dużo bez przesady człowiek tez chce pograć bo trzeba wstać z rana a admin sniper pewno nie raczy zobaczyć na forum a nawet ja nie miałem notorycznego pingu tyle z mojej strony Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Po 1 Dostosuj się do tego wzoru: Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Po 2 Sniper godzina to przesada, jeżeli gracz ma notorycznie duży ping można dać na 30 min, ale jeszcze poczekajmy na Twoja wypowiedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 1h to za dużo za ping notorczyny jest do 30min ale nawet ja nie miałem notorycznego prosze o ub Link to comment Share on other sites More sharing options...
jar|luki Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 skracam bana do 30 min godzina to przesada Link to comment Share on other sites More sharing options...
jar|luki Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...