#RELOP Napisano 5 Marca 2014 #127411 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Nick:Dont Waste The Time Wiek:15 Doświadczenie (w byciu adminem): Adminowałem wiele razy, w tym 2 razy na MH. Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:Ponad 3 lata Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Dont%20Waste%20The%20Time/80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!:Jestem dojrzałą, aktywną oraz konsekwentną osobą. Zależy mi na tej posadzie, ponieważ gra wiele osób, które nie przestrzegają regulaminu. Zgłaszam często osoby łamiące regulamin na u@, jak i zarazem na TeamSpeak'u. Jeżeli ktoś nie jest do mnie przekonany, zapraszam na TS'a, chętnie z Tobą porozmawiam. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Około 3 godzin w dni powszednie, w weekend około 5 godzin. Kontakt:Steam, Forum, TS3 Myślę, że moje podanie Was przekonało. Zapraszam do wypowiadania się na mój temat. Z góry dziękuję za poświęcony czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127416 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Jetsem na Tak często na serverze, ogarnięty, miły, pomocny na duże tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127417 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Jestem na tak . Ogarnięty , przyjazny dla środowiska , nie gryzie po kostkach .Kultura jest , da się z nim pogadać poza tym miał admina na jednym z serwerów więc myśle że się sprawdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Marca 2014 #127418 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Jestem na TAk, znam go juz jakis czas i jak narazie nie mialem z nim konfliktu do tego jest mily pomocny i ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 5 Marca 2014 #127419 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Dlaczego TY .!:Jestem dojrzałą, aktywną oraz konsekwentną osobą. Zależy mi na tej posadzie, ponieważ gra wiele osób, które nie przestrzegają regulaminu. Zgłaszam często osoby łamiące regulamin na u@, jak i zarazem na TeamSpeak'u. Jeżeli ktoś nie jest do mnie przekonany, zapraszam na TS'a, chętnie z Tobą porozmawiam. Co do tej wypowiedzi kolegi składającego podanie jestem w zupełności na tak, ponieważ to co chciałem napisać sam już ujął w wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127434 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Jestem na Tak. Dużo go widuje na serwerze. Ogarnia i dobrze jedzie na ninji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 5 Marca 2014 #127532 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Hmm to ten człowiek "Ninji" gra bardzo często, wymagania spełnia i widać ze zależy mu na tej posadzie, jestem za okresem próbnym 2 tygodni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 6 Marca 2014 #127657 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Jestem na TAK. Znam go, jest miły, ogarnięty, na pewno ogarnie. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 7 Marca 2014 #127959 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Do 16 troszeczkę brakuje. Znam Cię nie od dzisiaj, wiem na co się stać, bardzo pomocna i ogarnięta osóbka. Na serverze aktywny, na forum również. Od mojej osoby duże tak! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128783 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Rocznikowo masz już 16. na chwilę obecną 15 lecz niebawem skończysz wymagany wiek. Znam Cie dość sporo. dużo czasu siedzisz na ts jak i serwerze, aktywność na forum też jest.. Wszyscy którzy mieli chęć wypowiedzieli się o tobie dobrze. ja również nie mam zastrzeżeń co do twojej gry. tak więc zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128784 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi