Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127371 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Nick:Smyku Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem): Mam juz admina 500k i byłem już wiele razy adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10):6-7 Staż w CS-sie:3-4lata Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Smyku/80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!: Gram często na tym serverze i chce ogarnąć ludzi którzy nie znają regulaminu. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:1h-5h zależy jaki dzień Kontakt:Steam, ts, pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 5 Marca 2014 #127374 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Co do ciebie Smyku fajny ogarnięty i można fajnie z tobą pogadać znasz się na tym i podoba mi się twój styl bo traktujesz wszystkich jednakowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127383 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Masz na Tak ,albowiem jesteś pozytywnym graczem i posiadujesz z nami na ts3 oraz podpowiadasz jak ktoś prosi .I no może jest ogarnięty ale nie jestem pewien bo gra jak BOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 5 Marca 2014 #127531 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Znam już Cie trochę, jesteś miły, ogarnięty i pomocny, myślę ze można dać Ci szansę . Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 6 Marca 2014 #127606 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Jestem na TAK, ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 6 Marca 2014 #127611 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Na Tak. WYmagania + Pomocny,kontaktowy gosc czesto jest na serwerze i TS-ie - kulturka 3mam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 6 Marca 2014 #127654 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Jestem na duuże TAK. Znam go, jest miły, ogarnięty, na pewno sobie poradzi. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 7 Marca 2014 #127958 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Ze swoich obowiązków wywiązujesz się bardzo dobrze. Aktywny na serverze jak i na forum . Masz moje tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 8 Marca 2014 #128760 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Ja rowniez na tak . Wymagania spelnia , mysle ze sie sprawdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 8 Marca 2014 #128764 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 JEstem na TAK jestes ogarniety i dobrze wywiazujesz sie z obowiazkow, mam nadzieje ze nie zaniedbasz ktoregos z serwerow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128780 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Wymagania spełniasz.. Ludzie maja o tobie dobre zdanie. ja również.. masz admina na innych serwerach jak i funkcję ub team i wywiązujesz się z nich należycie nie widzę nic co by miało spowodować aby nie dać Ci szansy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128781 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi