Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #125112 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: MultiPlayGames [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'Fk' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_0:0:2028351601' [AMXBans] Your IP: '80.48.68.147' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check you Za co zostałem zbanowany? Za to że na chowanym koleś wybrał kolor Niebieski a zmieniłem i był zielony.... Multi czekam na demko które żekomo nagrałeś... PS.Dajesz dobry przykład banując gracza który został sprowokonawny przez Pierscionka w połowie mapy ,a sam nie dałeś Pierscionkowi bana na początku mapy za obrazę admina i gracza bo żekomo nie słyszałeś tylko cisnąłeś z tego beke a mi nie było w śmiech pzdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127347 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Wzór: Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Zastosuj się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MultiPlayGames Napisano 5 Marca 2014 #127349 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Jednak Przyznaję się do błędu Ponieważ obejrzałem Demko I ty holly miał niebieski ten drugi był odrazu po nim Z góry Przepraszam Lajcika Za to 30 min Bardzo :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127351 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi