Guest Guest Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: MultiPlayGames [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'Fk' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_0:0:2028351601' [AMXBans] Your IP: '80.48.68.147' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check you Za co zostałem zbanowany? Za to że na chowanym koleś wybrał kolor Niebieski a zmieniłem i był zielony.... Multi czekam na demko które żekomo nagrałeś... PS.Dajesz dobry przykład banując gracza który został sprowokonawny przez Pierscionka w połowie mapy ,a sam nie dałeś Pierscionkowi bana na początku mapy za obrazę admina i gracza bo żekomo nie słyszałeś tylko cisnąłeś z tego beke a mi nie było w śmiech pzdro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Wzór: Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Zastosuj się do wzoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MultiPlayGames Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Jednak Przyznaję się do błędu Ponieważ obejrzałem Demko I ty holly miał niebieski ten drugi był odrazu po nim Z góry Przepraszam Lajcika Za to 30 min Bardzo :facepalm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...