Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127338 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: MultiPlayGames [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'Fk' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_0:0:2028351601' [AMXBans] Your IP: '80.48.68.147' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check you Za co zostałem zbanowany? Za to że na chowanym koleś wybrał kolor Niebieski a zmieniłem i był zielony.... Multi czekam na demko które żekomo nagrałeś... PS.Dajesz dobry przykład banując gracza który został sprowokonawny przez Pierscionka w połowie mapy ,a sam nie dałeś Pierscionkowi bana na początku mapy za obrazę admina i gracza bo żekomo nie słyszałeś tylko cisnąłeś z tego beke a mi nie było w śmiech pzdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127340 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 zły dział nie bede przyjmowal jednej ze stron, wbilem na koncowke potyczki takze nie widzialem za duzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 5 Marca 2014 #127298 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 zły dział . Edit: ( sorry w tym samym momencie Yoda napisał ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #125115 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Napisz to w temacie "Odwołanie od bana" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MultiPlayGames Napisano 5 Marca 2014 #127341 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 1.Zły dział 2.Bana dostałeś za to Ponieważ Wybrałeś gościa I 1 sekundę zanim wybrał kolor Zmieniłeś kolor A on cię oto Nieprosił Ps.Miałem zdjęte słuchawki i nie słyszałem nic A ja cisłem beke Bo Gościu na U@ Mi coś napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127343 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Yyyyy nie??? odliczyłem mu 5 sec w 3 sec wybrał kolor Niebieski i zmieniłem kolor i był Zielony i go zabiłem??? A przed nim znalazłem Holidaysa chyba świeciłem pomarańczowym kliknąłem na niego i ostatniej sekundzie wybrał kolor Zielony i trafił. Także nie zmieniłem temu typowi Tylko Holidaysowi... Nadal czekam na demo Holi był przy tym bo stal obok niego A poza tym jak to mogłeś widzieć ,bądź nagrać skoro sam szukałeś graczy i stałeś koło wierzy lub szkoły a ja byłem po 2 stronie mapy??? Sądzę że ktoś dał Ci lewe inko a Ty mu uwierzyłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MultiPlayGames Napisano 5 Marca 2014 #127345 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 5 Marca 2014 #127356 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Temat bez sensu. Najpierw postaraj się o dowody, a nie zakładasz temat. Nic nie chcę mówić, ale ostatnio z wszystkiego robisz problem. Czekam na demko. Wówczas będzie można osądzić po czyjej stroni leży wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 5 Marca 2014 #127360 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Temat w złym dziale przenoszę. Ps: Proszę o nie podawanie w poście 3 razy takich samych informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 5 Marca 2014 #127361 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 1.Zły dział. 2.Brak dowodów. 3.Nie potrzeba pisać tego tematu, tylko odczekać karę, bo jak znam życie zaraz się pokłócisz i będzie 3 wojna światowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 5 Marca 2014 #127377 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ban miną zamykam ten spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 5 Marca 2014 #127378 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi