Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127200 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Cześć. Mam problem a mianowicie jak tyklo wchodze w smoke to mi nagle spadają fps do 30-40 normalnie mam 100fps. Dodam iz dzieje mi sie tak tylko na steam a nonsteam jak wbije w smoke to fps mi nie spadaja. I tutaj brzmi pytanie. Czy da sie do jakos naprawic aby tak nagle FPS nie skakaly???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127205 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 To normalne,że w smoke spadają fps możesz pogorszyć jakoś smoke pobaw się komendą fastsprites czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 5 Marca 2014 #127281 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Mogę Ci podrzucić moje cfg, ktore poiwnno Ci pomoc i stałośc fpsów w smoke utrzymac. odezwij się na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127285 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Tu masz dobry program do cfg mi tez spadały FPS http://speedy.sh/BeAvx/tom-s-CFG-Creator.zip tom's cfg Mogę Ci podrzucić moje cfg, ktore poiwnno Ci pomoc i stałośc fpsów w smoke utrzymac. odezwij się na priv. No nie jestem pewien, czy będzie dobre to Twoje cfg. Słyszałem,że każdy musi mieć dopasowane do swojego łącza i komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 5 Marca 2014 #127286 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 To źle słyszałeś. Moj cfg juz kilku osobom podciągnął fpsy w smoku, poprawił jakość strzelania i inne takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi