Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #127151 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Data i godzina: dzis pare minut temu Nick admina/gracza, który zawinił: mNk Dowody: http://speedy.sh/zTfrF/bez-tytulu.rar Świadkowie: Sama Patuska Uzasadnienie:wstawiam ja bo ja zrobilem foto. Juz od wczoraj ten osobnik obrazal ja tekstami typu ze ma zrobic mu loda itp. mysle ze powinien zostac surowo ukarany bo z tego co wiem szacunek do kobiety musi byc (skad wiem ze kobieta?) otoz to moja dziewczyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #127152 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Dowody są mocne, dziękuje za zgłoszenie, ale IP / SID takich informacji kolego nie podałeś Proszę podać dane gracza SID , IP , NICK itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Marca 2014 #127153 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Gracz ma już swoją przeszłość w bansie. Dodaje bana na tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Marca 2014 #127154 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi