Guest Guest Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Data i godzina: dzis pare minut temu Nick admina/gracza, który zawinił: mNk Dowody: http://speedy.sh/zTfrF/bez-tytulu.rar Świadkowie: Sama Patuska Uzasadnienie:wstawiam ja bo ja zrobilem foto. Juz od wczoraj ten osobnik obrazal ja tekstami typu ze ma zrobic mu loda itp. mysle ze powinien zostac surowo ukarany bo z tego co wiem szacunek do kobiety musi byc (skad wiem ze kobieta?) otoz to moja dziewczyna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Dowody są mocne, dziękuje za zgłoszenie, ale IP / SID takich informacji kolego nie podałeś Proszę podać dane gracza SID , IP , NICK itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Gracz ma już swoją przeszłość w bansie. Dodaje bana na tydzień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...