Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #127106 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Nick : Raaku Data ( Od kiedy do Kiedy ) : 3 marca - (+/-) 10-11 marca Powód : Kiedyś pracując w małej firmie zajmującej się grafiką dostałem licencję na program graficzny, teraz niestety muszę czekać na ponowną aktywację bo dostałem gwarancję że mi przedłużą. TEN URLOP ZWIĄZANY JEST JEDYNIE Z OBOWIĄZKAMI GRAFICZNYMI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 4 Marca 2014 #127108 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 4 Marca 2014 #127109 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379849 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Urlopy/Nieobecności" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi