Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #126989 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Ciąg dalszy Chyba tutaj można sobie popisać na forum, bo widzę że forum dla was to jest napisanie tematu i od razu jego zamknięcie Zamiast czekać aż się większość osób wypowie Więc ciąg dalszy Co jest z wami ku*** Umiesz czytać ze zrozumieniem ?? ;> Napisałem już chyba 5 razy że jak wciskam przycisk Print Screen to mi robi screena pulpitu a nie aktywnego okienka ?? ;> więc jak mam Ci dać dowody ?? ;> sprawdź w konsoli bo wiem że możecie i zobacz ile osób pisało wczoraj o takim zajściu że uderzasz rakietą przed 7 sec ?? ;> dokładnie byłeś wtedy w CT i biegłeś, wskakiwałeś na dach i od razu rakieta, rudna zaczynała się od 2.17 a rakieta już o 2,12-2,11 zabijała graczy na respie... łatwo licząc ?? wychodzi 5-6 sekund PS. odnośnie braku dowodów Tak samo jak Ty kiedy miałeś robić SS ludziom to naciskałeś print screena zamiast dać komendę amx pamiętasz to jeszcze hahahahha ????? Czy takiej sytuacji też nie było ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Marca 2014 #126992 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Guardian po 1 zakladanie takich samych tematów to spam. Po 2 nie jesteś jedynym graczem tego serwera, zawsze ss'y może zrobić ktoś inny. Po 3 to już się robi śmieszne, już było parę skarg na tego admina, i jakoś żadna nie była popatra dowodami. To wygląda jakbyście się na Niego uwzięli.Chyba, że wszyscy mają problem z robieniem ss'ow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #127000 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 No jeżeli każdy coś do niego ma, tzn że coś być musi ?? ;> @Morderca hmmm a myślisz że te wszystkie sytuacje to skąd znam ?? ;> Wymyślam sobie ?? ;> Znam je bardzo dobrze z życia wzięte od kogoś wyżej niż Ty jesteś A z resztą róbcie sobie co chcecie, bo widzę że i tak nic się nie zdziała ;/ Admini się trzymają adminów a gracze zostają na drugim planie Morderca, czemu nie sprawdzicie tej sytuacji w konsoli ?? ;> przecież piszę że tam są dowody, że minimum chyba ze 3 osoby pisały o tym jak walisz z rakiet bo sam to widziałem i chyba moich 5 wiadomości na u@ do adminów o tej sytuacji jeszcze auqaxa poproszę aby wstawił rozmowę z FB o której to było godzinie żebyś dużo szukać nie musiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 4 Marca 2014 #127009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Morderca gra uczciwie. Nie strzela rakietami, masz jakieś paranoje. Mścisz się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #127013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Za co ?? ;> że bana dostałem grając czysto ?? ;> Mnie to tam nie przeszkadza za bardzo więc się nie mszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #75814 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 napisze to ostatni raz.. i więcej do tego nie wrócę bd miał dowód,. to pogadamy.. bo ja też mogę napisać ze biegasz po txt.. stawiasz miny w oknie i tp.. no i przyznaj się ze tak jest.. bez dowodu nic nie mogę Ci zrobić.. tak więc temat pozostawiam aby kto ma ochotę niech napisze to co mu leży.. W sposób kulturalny i cenzuralny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #127021 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Min w oknie nie stawiam bo to nie moja klasa a po TXT też nie biegam bo nie mam po co i już masz problem rozwiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #127022 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 A czemu nie możesz wejść w konsolę Servera, i znaleźć ten urywek ?? ;> i wstawić na forum ?? ;> tak np z 5min gry ?? ;> odkąd zacząłem pisać na u@ że rakiety puszczasz przed 7sec ? bo na pewno pisałem o tym zobaczymy ile osób w tym samym czasie też tak pisało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #127025 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 To nie rozwiązanie problemu Guardian. Jeżeli chcesz coś udowodnić adminowi musisz jakieś nagranie lub screen`a pokazać. To, że masz problemy sprzętowe nie jest wymówką, bo żadnego dowodu nadal nie mam. Masz kolegów, którzy również twierdzą, że Morderca łamie regualmin. Niech oni to nagrają skoro Ty nie możesz. Mam do oceny Twoje słowo przeciwko słowu Mordercy. Czyje jest prawdziwe? Nie mam powodów by nie wierzyć Tobie ale też nie mogę nie wierzyć adminowi, gdyż nigdy mnie nie zawiódł. Jak będziecie mieli jakieś konkrety wtedy załóżcie odpowiedni wątek. Na tą chwilę zamykam gdyż nijak nie mam jak tego rozpatrzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #127028 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Marca 2014 #127029 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Kolego, możesz mi powiedzieć do czego ty zmierzasz? Zakładasz kolejny temat z kolei, wszystko cały czas stoi w miejscu. Jaki to ma cel? Przedstaw nam dowody, a my zaczniemy wyciągać konsekwencje. Mamy każdemu wierzyć na słowo, tak? Wszyscy traktowani są na jednakowych zasadach, jeśli ktoś je łamie, jest w odpowiedni sposób nagradzany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi