Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #126916 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Nick: NoToJaa Wiek: 19 rocznikiem Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem bardzo dużo razy adminem na wielu serwerach a najczęściej waśnie na JailBreak. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10 Staż w CS-sie: Prawie juz 10 lat. Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: https://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=NoToJaa&Search=Search Dlaczego TY .!: No moim zdaniem jest za mało adminów online. Bardzo często zdarza sie taka sytuacja że po prostu wchodzi ktoś bez mikrofonu nie znający zasad itp. Zaczyna robić fk a gracze sie denerwują. Czasem może być taka sytuacja że wejdzie nowy gracz na serwer i zobaczy że taki jeden biega i zabija jak popadnie a admina brak to odrazu wychodzi i nie ma chęci tuaj wracać. Dlatego chciałbym dostać range admina serwera JB, po za tym jestem często po godzinach 20-03. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W poniedziałki,czwartki i weekend nawet do 6-7 h. W reszte dni do 4-5. Kontakt: GG: 47715001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #126953 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Jestem na Neutral Powody : - Konto do podania ;x - WIdziałem cię tylko 3 razy na servie [A gram ostatnio sporo] - Ogarniasz CT - Ogarniasz Regu - Mutacja i wiek + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 4 Marca 2014 #126957 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Oczywiście masz moje wielkie TAK ! Dlaczego ? : + Ogarnia CT, + Aktywny, zwłaszcza po godzinach. (23:00) , + Mutacja, + Wiek, Znam go i jest to jedna z niewielu osób, której z czystym sumieniem powierzyłbym funkcję admina. /edit @JN$RR godziny ma przegrane. To, że Ty go nie widujesz nie znaczy że inni. Wymagania spełnia ? Spełnia. /editt @JN$RR właśnie po to są wymagania, aby je spełniać, czyż nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 4 Marca 2014 #126965 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Sory na nie: - nigdy Cię na serwerze nie widziałem. - GT pokazuje coś innego i nie spędzasz tyle czasu na gre. - daj nam się poznać. - za dużo adm. @gurna To moje zdanie, wymagania to nie wszystko. @gurna Tak trzeba, lecz jeżeli spełniasz wszystko, a nikt Cie nie zna to co należy Ci się adm (tu mówię o np. Nowaku) Grałem dzisiaj z Tobą (mimo że urlop ) jesteś spoko. Jestem na Tak. (ogarniasz itp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 4 Marca 2014 #127020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Sory na nie: - nigdy Cię na serwerze nie widziałem. - GT pokazuje coś innego i nie spędzasz tyle czasu na gre. - daj nam się poznać. - za dużo adm. @gurna To moje zdanie, wymagania to nie wszystko. @gurna Tak trzeba, lecz jeżeli spełniasz wszystko, a nikt Cie nie zna to co należy Ci się adm (tu mówię o np. Nowaku) Może dlatego że to Ty mało grasz? Ja oczywiście jestem na TAK +aktywny +kultura, chociaż czasami - - największy minus rejestracja dzisiaj, czyli konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #127023 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Adminów jest raczej za dużo niż za mało Małe tak + często na serwie + często w ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 4 Marca 2014 #127046 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #127051 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Jestem na TaK: +aktywny +ogarnia CT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #127073 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Na TAK: -Można z nim na luzie porozmawiać -Ogarnia regulamin -Pomocny -Często na u@ pisze jak ktoś kampi na zabawie, bądź jeździ pojazdami na zabawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Opalony Napisano 4 Marca 2014 #127141 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 na TAK + ogarnia regulamin + wiek + ogarnia ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127219 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Niestety na Nie Dlaczego? -Masz zły stosunek do graczy -Obrażasz graczy -W pełni nie znasz regulaminu -Jest i tak za dużo adminów -Wątpie żebyś znał AMX 9/10 jeżeli tak to czekam na 3 pluginy zaprojektowane przez Cb a nie z neta bo i tak to sprawdzę. Rada od Wujka: Zmień zachowanie do innych graczy Zwracaj się do Wujka z szacunkiem tak jak wczoraj Napisz podanie jak będą potrzebni nowi admini bo i tak jest full a wiele osób chciało by nim zostac Pozdro Lajt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127237 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 No i tutaj troszeczkę przesadziłeś. To że Ty nie znasz regulaminu i zabijasz ludzi nie słusznie nie znaczy że Ja nie znam. Byłeś wielokrotnie upominany od adminów między innymi od Chomika. Obrażam tylko Cb bo ciągle robisz coś źle będąc w CT. Wiec nie mów że graczy tylko Ciebie,tak to tego sie przyznaje bez bicia. Po za tym obrażałeś mi ostatnio podajże matke czy coś w tym stylu,i gdy byliśmy juz praktycznie sami na serwerze bo było późno,podchodziłeś do mnie do celi i strzelałeś mi banie. Były fk non stop co może juz nie pamiętasz? Miedzy innymi po to chce tą range aby taki "Lajcik" nie robił co mu sie podoba bo mu ktoś nie przypasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127317 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Pfff same oszczerstwa... Gdyby tak nie było to bym tego nie napisał ,a napisałem to co uważałem za stosowne. 1 Primo Znam na pewno lepiej regulamin niz część adminów a na pewno lepiej od Cb 2 Primo Nie byłem wielokrotnie upominany przez adminów a na pewno nie od Chomika bo i tak go nie słucham.Upominany byłem od Malu na serwie a jak miałem jakieś pytania to pisałem na forum posty nadal są dostępne jak chcesz to sprawdź. 3 Primo Tak obrażasz mnie a soko mnie obrażasz czyli innych też bo nie da sie obrażać jednej osoby... możesz być nieświadomy i kogoś obrazić ,a pozatym Chomik nie pierwszy raz był przy tym jak nie obrażałeś i nie banował Cię co świadczy że strasznie mu się liżesz i nwm co tam sobie robicie albo Ty mu. 4 Primo Na pewno ogarniam lepiej w CT niż Ty :3 5 Primo Teraz to farmazon taki puściłeś że aż beke NIGDY nie cisne po rodzicach to jest moja 1 z 5 zasad i trzymam się zdaleka od takich gimbuskich zachować chyba że obraziłeś moją mamę to napewno ja bym obraził twoją. 6 Primo jak mogłem Ci walić FK jak wieczorem na tamtej mapie prowadził Chomik i dał mi bana za bugowanie życzenia znowu puściłeś kolejny farmazon ,ale jadym dalej I po 7 Primo Ultimo mogłem Ci walnąć FK za to że ty mnie FK Mape temu albo wczoraj.... Teraz przytoczę twoje słowa "Nie będe Was już FreeKilował bo już mi się to znudziło" fakty mówią same za siebie. Rób sobie nadzieje ,ale i tak tej rangi nie dostaniesz bo jest pełno adminów ,a poza tym Osoby wcześniej składały podania niż Ty i niedostały go ,a sprawiedliwość musi być i jak oni nie dostali to Ty też nie dostaniesz. Zkompromitowałeś się tą wypowiedzią waląc takie gnioty.Wiesz że nie wypowiada się w swoim podaniu tylko robią to gracze i oceniają a Ty to zrobiłeś co znaczy że i tak jestem lepszy od Cb :3 Zrzenowałeś się tym podaniem bo wiesz że jest full a i tak je napisałeś miejąc nadzieje że się dostaniesz. I nie Lajcik bo Lajcik jest dla kolegów Ty możesz mówić Pan Lajt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127322 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Stąd że i tak jest pełno adminów. I obraża do tej pory i płoszy graczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127327 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Jestem na Tak NoToJa może i czasami przeklina ale jest dużo innych ludzi którzy przeklinali i będą przeklinać +Ogarnia będąc w ct +Ma spore doświadczenie +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127332 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Dobrze skoro nie chodzi do szkoły tak jak wcześniej pisałem czekam na plugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 5 Marca 2014 #127362 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Słuchaj Panie Lajt. Nie urządzaj tu sobie monologu. Masz opcje edytuj. Tak na marginesie, takie rzeczy opowiadasz jakich on nie zrobił, a dowodów brak. Wszystko uzasadniasz słowami. Słowa to nie wszystko. Ps. Nie wywyższaj się tak, że lepiej ogarniasz CT. Prawda jest inna i większość ją zna. To, że Ty masz o sobie wysokie mniemanie to nie znaczy, że inni. Dałeś mu na nie, wiele rzeczy zarzuciłeś bez dowodów. Twoje oszczerstwa to jedna, wielka kpina. Tyle ode mnie. /edit @Panie Lajt widać jak bardzo jesteś obeznany z Counter-Strike 1.6 . Oznajmiam Ci, iż masz komendę, którą wprowadzasz do konsoli [`] , komenda wygląda następująco : record "nazwademka" . Widzisz, umiliłem Ci grę i teraz nie musisz odpalać Frapsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #126666 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Słuchaj Panie Lajt. Nie urządzaj tu sobie monologu. Masz opcje edytuj. Tak na marginesie, takie rzeczy opowiadasz jakich on nie zrobił, a dowodów brak. Wszystko uzasadniasz słowami. Słowa to nie wszystko. Ps. Nie wywyższaj się tak, że lepiej ogarniasz CT. Prawda jest inna i większość ją zna. To, że Ty masz o sobie wysokie mniemanie to nie znaczy, że inni. Dałeś mu na nie, wiele rzeczy zarzuciłeś bez dowodów. Twoje oszczerstwa to jedna, wielka kpina. Tyle ode mnie. Sam zaczął walić na mnie gnioty więc czytaj ze zrozumieniem... Są świadkowie że obraża graczy i mnie.Nie będe włączał frapsa na 15 sec żeby nagrać jak mnie obraża albo FK robi... Sam mi pierwszy zarzucał czyny których nie robiłem ,nie przedstawił dowodów więc ja też nie musiałem .No jaka jest prawda słucham? Pfff ja nigdy nie piszę oszczerstw na pewno nie w jego temacie ,a poza tym pilnuj światlogodów z LTE na kabel bo znowu Ci neta wysadzi i nie zbanujesz gracza i o tobie też jest wiele do powiedzenia więc po co się udzielasz? Ciebie już dawno na serwie nie widziałem a miałem ferie więc co ty możesz wiedzieć.Naucz się czytać ze zrozumieniem i "nie wywyższaj się jak masz wzrost metr trzydzieści" Napisał że zna AMX 9/10 więc plugi powinien mieć w małym paluszku a wielu graczy nie zna AMXa 9/10 i chcę zobaczyć czy jest taki świetny jak napisał. PS.Kpiną było danie Ci admina bo jak się o niego starałeś to wszystko robiłeś a teraz nie grasz i NIE BANUJESZ bo ci światlogody wysadza robiąć otrą faworkę i odkąd pamiętam zawsze tak było że nie banowałeś chyba że za FK lub przy adminach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127426 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Lajt, powinieneś dostać już warna. To nie jest twoje podanie więc po co piszesz ciągle posty ? tego nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127513 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Dobra, co do plugina nie bede Ci tutaj kozaczyć ale byłem juz bardzo wiele razy H@ a sieci są do dzis Widze że Ty nie widzisz wgl swoich złych uczynków bo to co napisałes wczesniej to tak jak mówi qurna to jest totalna kpina i kłamstwo. Nie mam wgl słow na to bo teraz jestem zmeczony. Poczekajmy na decyzje A co do Fk i obrazanie mojej osoby jak i matki, to nie kłam juz nie kłam malutki bo była tak sytuacja miałem demko nagrane ale nagle mi sie Cs wyłączył i demko gdzies przepadło niestety..I zadnego chomika nie było przy tym Bo dopiero co zaczynałem tutaj grac. Poprostu pomyslales ze jakis gimbus i mozesz sobie po nim jechac bez zadnych konsekwencji ale tak nie bedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 6 Marca 2014 #127556 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 +wiek +staż +/- kultura -sygnatura :< Jestem na tak, myślę że się nada na admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 6 Marca 2014 #127612 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi