Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #126850 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 - Wchodzenia raz dziennie na forum,TaG - Posiadanie mikrofonu,Oczywiście - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich,TaK - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy,TaK - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze,Nie wiem czy mnie lubia - Minimum 30h przegrane na serwerze,Jest - Mile widziane aktywne konto steam,TaK Nick:Holidays Wiek:14lat (za miesiac 15) Doświadczenie (w byciu adminem):Na JB Tylko byłem raz Adminem, Ale duzo razy na DD2 Znajomość AMXX (W skali 1-10):5 Staż w CS-sie:3/4lata Steam / NonSteam: To i To Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Holidays/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .!: Ponieważ często wchodzą tacy co ciagle robia FK a admina nie ma... Np. dzisiaj o 15.03 Nie mozna bylo pograc :\ Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4/5h Kontakt: Steam,GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #124542 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 To mnie już nutruje! KAŻDY MOŻE SIĘ WYPOWIADAĆ w swoim podaniu! Jak pójdziesz na rozmowe o prace to co wypowiesz sie 1 raz i nie będziesz sie bronił ??? Ja tam jestem na tak. Ogarniety Aktywny @ Mały Edit Dobra zgrywek a gdy w tej rozmowie o prace będziesz sie wtrącał po każdym zdaniu Szefa ? Nie wydaje mi się więc lepiej się nie bulwersuj bo ci coś pęknie ;x Prędzej ty dostaniesz admina niż ja ;/ Jestem na Neutral z przychyleniem na TAK Powody : - Masz te 30 h - Teraz coraz rzadzej Cię widze na servie - Mało cię widze w CT - Przechodzisz mutacje czyli głos jest w porządku ;] @EDIT Sorki ale jeszcze jeden minus co zmienia moje zdanie na NIE - Konto do podania 3 posty i 1 h na forum ;/ Poza tym można się wypowiadać w podaniu ale nie po każdym poście ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #124543 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Malo jestem w CT bo mnie troche pinguje ale do CT zawsze jestem chetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 4 Marca 2014 #126853 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Neutral: +Aktywny -Rzadko CT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #126855 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 neutral - ping musisz ogarnąć, ostatnio gdy graliśmy w piłke nożna, nie potrafiłeś w nią trafić + aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #126860 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Wlasnie od niedzieli mnie tak tylko pinguje wczesniej bylo okey. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 4 Marca 2014 #126862 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Neutral. +często w ct -rejestracja wczoraj = konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #126864 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Neutral. +Często na serwie -ping -rzadko w ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #126867 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Prędzej ty dostaniesz admina niż ja ;/ Jestem na Neutral z przychyleniem na TAK Powody : - Masz te 30 h - Teraz coraz rzadzej Cię widze na servie - Mało cię widze w CT - Przechodzisz mutacje czyli głos jest w porządku ;] @EDIT Sorki ale jeszcze jeden minus co zmienia moje zdanie na NIE - Konto do podania 3 posty i 1 h na forum ;/ Poza tym można się wypowiadać w podaniu ale nie po każdym poście ;]. To mnie już nutruje! KAŻDY MOŻE SIĘ WYPOWIADAĆ w swoim podaniu! Jak pójdziesz na rozmowe o prace to co wypowiesz sie 1 raz i nie będziesz sie bronił ??? Ja tam jestem na tak. Ogarniety Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #126870 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Mialem inne konto na forum a zalozylem nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 4 Marca 2014 #126886 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 §3. MultiKonta I. Na Forum CS-MH.pl każdy użytkownik może posiadać tylko jedno konto. II. Wyjątkiem jest sytuacja gdy kilku członków rodziny, grona osób posiada jedno IP. Wtedy po uprzednim powiadomieniu AF można zrobić więcej niż 1 konto na danym IP. Więc tak: Jesteś aktywny tu + Konto pod podanie tu - Złamanie regulaminu tu - Ogarnia tu + Napisałeś że ogarniasz regulamin forum, to oznacza że to kłamstwo. Wynik: Jestem na Nie, sory. (multikonto = ban) @edit Nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #126890 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Jak zlamalem regulamin? Zapomnialem hasla do wczesniejszego konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 4 Marca 2014 #126892 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Jak zlamalem regulamin? Zapomnialem hasla do wczesniejszego konta Złamałeś... istnieje taka opcja jak "zapomniałem hasła", więc nie kłam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #126893 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Jak zlamalem regulamin? Zapomnialem hasla do wczesniejszego konta To jest opcja przypomnienie hasła do konta ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #126902 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Trudno sobie przypomniec login i haslo po roku Mialem przerwe w cs i nie wchodzilem na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #126917 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Jestem na tak, gdyż kolega naprawdę ogarnia CT Często jest również na serwerze. WIELKIE TAK ! ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 4 Marca 2014 #127061 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Widziałem Cie pare razy w ct Nie znam Cię Ping Ci sięga bardzo często +600 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #127104 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Do piątku bede mial taki ping poniewaz usterka jest jakas :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Opalony Napisano 4 Marca 2014 #127139 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Jestem na tak, gdyż kolega naprawdę ogarnia CT Często jest również na serwerze. WIELKIE TAK ! ))) żałosne żeby zakładać nowe konto i sie wypowiadać w temacie F00q wielkie gratulacje 3min i 43sek poświęciłeś dla kolegi by dać głos na tak a co do podania jestem na nie -Ping -rzadko w ct ale jak jest to już ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127220 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Jestem na TAK! Ogarnia w CT i TT Zna regulamin Nie obraża Często wchodzi do CT Dużo gra na serwerze Dał się dobrze poznac ludziom PS.I dla tego że jest RUDY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127289 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 żałosne żeby zakładać nowe konto i sie wypowiadać w temacie F00q wielkie gratulacje 3min i 43sek poświęciłeś dla kolegi by dać głos na tak a co do podania jestem na nie -Ping -rzadko w ct ale jak jest to już ogarnia japa kapciuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127300 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Konto na forum zalozone wczoraj Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127333 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 old to Rudy czarny blond rumun hehehehehehhehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127408 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Neutral + Często na serwie + Jest 30h. - Rzadko w ct. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127474 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Konto na forum zalozone wczoraj Na nie Widac ze bardzo rozwinąleś odpowiedz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi