Grzegrze Napisano 26 Stycznia 2016 #389131 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Witam. Moją propozycją jest to aby info, które można napisać do 5 sekund po naszej śmierci było ukazywane w bardziej widocznym miejscu, ponieważ aktualnie podczas gry bardzo trudno dostrzec info na czacie wśród wielu innych zbędnych informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulinkaABC Napisano 27 Stycznia 2016 #389403 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Wg mnie nie ma co wymyślać. Info po śmierci podaje mała liczba osób. Jestem w tej nielicznej, która podaje przez mikrofon, a i tak nikt nie reaguje, wiec na napisane nawet i WIELKIMI literami na środku nic nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matuss Napisano 27 Stycznia 2016 #389416 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 zgadzam się z Paulinką. Moim zdaniem to trochę bez sensu zmienią np kolor czcionki infa po śmierci czy coś w tym stylu ponieważ bardzo mało osób podaje info nawet i przez mikro, czasami wolą powiedzieć brzydkie słowo jak im coś nie wyjdzie zamiast podać info . A co do pisania info przez graczy to już w ogóle masakra, jeszcze rzadziej niż przez mikro ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegrze Napisano 27 Stycznia 2016 Autor #389417 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Niby bardzo mało ale zawsze się znajdzie kilka osób, które podaje tak info i dla nich takie coś byłoby bardzo przydatne. Poza tym jedna taka mała zmiana nikomu by nie zaszkodziła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gHoST0000 Napisano 27 Stycznia 2016 #389431 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Więc powiedz nam gdzie wyobrażasz sobie aby "info po śmierci" się wyświetlało Jak dla mnie to nie ma sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NcLR Napisano 28 Stycznia 2016 #389784 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Również uważam, że tak jak jest, jest ok:) Jak zacznie wyskakiwać bardziej jaskrawe czy na środku to będzie tylko przeszkadzało w grze tak jak info o zabiciu nożem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegrze Napisano 28 Stycznia 2016 Autor #389833 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Bardziej mi chodziło o przestawienie tego infa z lewego dolnego narożnika na prawy dolny narożnik, tam by to było widoczne i nikomu nie zawadzało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 28 Stycznia 2016 #389857 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 no błagam co za różnica czy jest po lewej czy po prawej? A no taka, że może ty nie używasz ale większość tak komendy cl_showfps, która pokazuje ilość fps, choke itp. w PRAWYM dolnym rogu. Tyle w tym temacie. Info zostaje tam gdzie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi