Guest Guest Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Multi-Head.pl [[...Zombie Mod... ]] @ disCONNECT.pl. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : jok jo kochom Paulee [AMXBans] Powod : ' CD Hack ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.230.37.44 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. ? nie rozumiem o co chodzi , wczoraj po raz pierwszy grałem na zombie i musiałem skończyć gre , wbijam dzisiaj a tu jakiś ban i z dodatkiem że tam jeszcze jest moje ip , może ktoś mi szybko odpowiedzieć o co chodzi ?? i co to jest to cd hack czekam na szybką odpowiedzieć o co chodzi w tym wszystkim ;xx tak jak wyżej to pisałem już , i chciałbym to jakoś wyjaśnić bo nie wiem jak niby gram nie czysto i w ogóle , przecież wczoraj normalnie wyszedłem z serwera w nocy a z pół godziny temu chciałem znów odwiedzić drugi raz zombie mod bo mi się spodobał bo nigdy na nim nie grałem na Multi-head i odrazu pisałem o tym nie dawno na forum co jest bo nie mam zamiaru żeby ktoś mówił że niby gram nie czysto i że jakiś ban jest nie wiadomo jak ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Na serwerze wgrane są specjalne zabezpieczenia wykrywające zakazane pliki, skrypty,aliasy w folderze z cs'em. Za to właśnie zostałeś zbanowany. Możesz zrobić 100 relkam i dostniesz ub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...