Guest Guest Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Nick: J0K3R Wiek: W tym roku 17 Data rejestracji na forum: 01 wrz 2013 Czas spędzony na forum: 6 dni 18 godzin ( Często bywam na forum i nie nabijam godzin w ten sposob , ze jestem zalogowany na forum i nic nie robie ) Doświadczenie w ocenianiu: Myślę , że dobre . Jestem adminem , wieć po częsci potrafie ocenic czy ktos gra/grał na wspomagaczach Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Szczerze mowiac to nie , ale mysle , ze szybko sie naucze , szybko wszystko łapie ( Kiedyś musi być ten 1 raz ) Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Na forum nie , ale chyba raz na serwerze - ss'y . Dlaczego Ty?: Chcialbym pomoc jezeli chodzi o ubt . Jezeli czegos nie pewne , to zawsze moge sie kogos cos dopytac ( doradzic sie ) . Nie podejmuje pochopnych decyzji . Moje decyzja zawsze jest uzasadniona i "pewna" . Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Forum ? To tak od 1 godziny do 2-2,5 potrafilbym siedziec na forum . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Jestem na Tak. Wymagania spełniasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
jar|luki Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 link z plikami na pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albandi Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Jestem na Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jar|luki Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 brak zainteresowania nie wiem jak chcesz oceniac demka o ssy na bieżąco jeżeli wchodzisz na forum raz na kilka dni Link to comment Share on other sites More sharing options...
jar|luki Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...