Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Powrót na stare stanowisko ? - MrLes

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

[align=center]Nick: Mr Les[/align]

[align=center]Wiek: 15[/align]

[align=center]Doświadczenie (w byciu adminem): 9 - 2 Razy admina na tym JB i 2 razy H@ innych sieci [upadłych][/align]

[align=center]Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10[/align]

[align=center]Staż w CS-sie: 4 Latka z przerwami[/align]

[align=center]Steam / NonSteam: Steam[/align]

[align=center]Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/Mr%20Les/80.72.40.110:27027/[/align]

[align=center]Dlaczego TY .!: Myśle że przydam się jako administrator serwera ponieważ kiedyś byłem admine [Na tym Servie] i myśle że spisywałem się dobrze jak na swój wiek.[/align]

[align=center]Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Około 4 h[/align]

[align=center]Kontakt: GG : 48779433  Skype : murzyn12322 Steam : mripap[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Dodatkowe Informacje od siebie : Zacznę od tego , że pare osób mi mówiło , że to jeszcze za wcześnie na pisanie podania na admina. Okej jeżeli jest taka potrzeba zamknijcie moje podanie ale pod jednym warunkiem.[/align]

[align=center]Jeżeli ogarniecie adminów . Wywalcie adminów którzy nie mają przerwy a wgl nie siedzą na servie no proszę was ludzie , na serverze panuje najczęściej Chaos.[/align]

[align=center]Adminów jak niema to niema a jak nagle przyjdzie jeden to zanim przyjdzie jeszcze 4 i wyjdą o tej samej porze i tyle z porządku na serverze. Na serverze już zostałem polubiany przez pare osób .[/align]

[align=center]Nie wdaje sie w konflikty a jeżeli wiem że zawinie to przyznaje sie do błędu i prosze o wynagrodzenie za popełniony czyn. Dajmy przykład z graczem "Krówka Lajcika" , pod koniec mapy jb_snow na zabawie "Ganiany"[/align]

[align=center]zabiłem ją ponieważ na servie były 2 osoby i nagle jedna wyszła i nie wiedziałem że została sama krówka przy życiu . Z tego powodu i z tego miejsca prosiłbym o wynagrodzenie mnie banem na 30 minut i nazwaniem go[/align]

[align=center]"Na życzenie za FK Krówki" . Przyznaję się do tego bez bicia i nie chcę abym dalej był z nią w jakimś sporze/konflikcie. Bardzo ją przepraszam z tej strony i myślę że takie wynagrodzenie chociaż trochę uśmierzy ból ;].[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]CHCIAŁBYM ABY KAŻDY KTO MA ZAMIAR OCENIENIE MNIE GŁOSEM TAK/NIE PRZECZYTAŁ TO DO KOŃCA !!!!!

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Mały Edit : Zgadzam się z tobą knopcio źle się zachowałem w stosunku do młodszych adminów bo ich poprsotu opierdzielałem bo chciałem się stać "Lepszym ? , Wyższyym" poprostu. Biore to na klate i Przeprazam ich z tej strony ;][/align]

Gość Guest

Jestem na wielkie TAK!

1.Lesik ogarnia na serwerze!

2.Ma doświadczenie!

3.Wprowadza miłą atmosferę!

4.Dał się pozytywnie poznać ludziom!

5.Dużo czasu spędza na serwerze!

6.Kipi zapałem!

7.Jest stanowczy!

Sądzę że jak narazie nie dostaniesz się ponieważ jest za dużo adminów ,ale pozytyw jak najbardziej :D

Les, ostatnio wróciłeś i nie podobało mi się zachowanie w stosunku do Multiego ? Nie pamietam do kogo, na pewno do któregoś z młodszych adminów. Wykazałeś się arogancją. 

Ja bym Ci dał jeszcze czasu i w późniejszym terminie złożył podanie =)

Neutral

Gość Guest

Daj sobie jeszcze tydzień, może dwa. Na obecną chwilę na neutral. Widzę, że się starasz być aktywnym, ale troszkę Ci brakuje. Pokaż się z jak najlepszej strony, a będziesz miał moje tak.

Chciałbym się raz wypowiedzieć [Nie weim czy można :D] Ale picza chciałbym abyś przeczytał dokładnie 3 pierwsze zdania z Dodatkowe od siebie ;]

Gość Guest

W sumie można dać ci szanse. Idzię cie poznać z dobrej strony. Jedyne zastrzerzenia z mojej strony to :

- Twoje zachowanie co do młodszych graczy. Jak ktoś nie ma po prostu mutacji albo ją przechodzi to się odzywasz z taką arogancją straszną , chodz w sumie sam jesteś max o rok , dwa starszy i twój głos tez zostawia wiele do życzenia ;).

Ale jestem na Tak. Dajmy chłopakowi szansę.

Neutral

- zacząłeś od niedawna gre wgl nie znam cie :) poznam cie to zmienie zdanie

Od siebie:

nie jesteś cierpliwy chce gościowi bana dać a ty mi spamujesz na u@ że byś mu już bana dał.

widze że posłuchałeś mojej rady i złożyłeś podanko ;)

pograj z tydz może 2 i wyraże swoją opinie

Nie masz skończonych 15 lat, a już 2 razy H@ byłeś.

To się nazywa majstersztyk.

Chciałbym się raz wypowiedzieć [Nie weim czy można :D] Ale picza chciałbym abyś przeczytał dokładnie 3 pierwsze zdania z Dodatkowe od siebie ;]

Można się wypowiadać w swoim podaniu.

Gość Guest

Badek  aż musze wtrącić swoje 3 grosze :>.

Nie wiem , czemu jesteś taki zdzwiony. Nie wiek jest ważny , ważne jest ogarnięcie człowieka i ogólne umiejętności (Nie chwaląc się) ja swoją 1 sieć założyłem w wieku 13 lat , a swój 1 serwer w wieku 10. Więc nie jest to zbyt dobry tok rozumowania ;).

Gość Guest

Ziomek a co z twa sieci a na której miałeś Administratora czemu padła 

Jestem na nie

jak miałeś admina szybko z niego zrezygnowałeś bo założyłeś własną sieć 

@ les nie taki powód byl odejścia sam mi napisałeś prawdziwy wiec teraz nie kłam 

Gość Guest

Jestem neutral ponieważ :

Wiek dobry

Jestes tu krótko więc nie wiem czy po takim czasie można dać adma :D

Ogarniasz bo nie 1 raz widziałam Cię w Ct

Jesteś miły 

Złóż podanie trochę później :<

Gość Guest

@Frig

Moja sieć moje sprawy ;x. Padła bo padła a jeżeli dla cb powodem jest to że szybko zrezygnowałem bo denerwowały mnie poprzednie Crashe ciągłe i nie dało się grać to jest już moja sprawa. Śmieszysz mnie kolego ;]

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie: 
Aktywność to nie wszystko, prosiłem Cie o złożenie podania za 2/3 tygodnie ale wolałeś po swojemu. Jeszcze za wcześnie. 

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...