Guest Guest Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Witam mam pytanie dotyczące bana na serwerze GG/DM mój nick to Biały*** zostałem zbanowany ale nie wiem za co ponieważ dziś chciałem wejść na serwer a tutaj komunikat ze zostałem zbanowany , proszę o wyjasnienia , a także odbanowanie mojego konta . Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Wzór to raz, a po 2 musisz wstawić ss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Wstaw screeny na Multi-Head.pl - powód bana, którego dostałeś. Dziś o 20:29 mija czas na wrzucenie ss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Nie mam żadnych ss nie robiłem nigdy , ale ban za co bo powodu dalej nie znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Screeny zrobił ci admin, powód podał ci Keymil~. Tutaj masz opisane, jak je znaleźć (pamiętaj o wzorze): http://multi-head.pl/topic/15233-zamkni%C4%99tywz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Screeny zrobił ci admin, powód podał ci Keymil~. Tutaj masz opisane, jak je znaleźć: http://multi-head.pl/topic/15233-zamkni%C4%99tywz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ tak ale jak nie robiłem ss to skąd mam je mieć nie rozumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...